Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 07.09.2009, 15:29   #1
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Сообщение Новий соціальний проект "Будь почутим"

БУДЬ ПОЧУТИМ: СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ, СПРЯМОВАНИЙ НА ПОЛІПШЕННЯ МОБІЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗВ'ЯЗКУ ВЦІЛОМУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ
Організатор проекту: аналітичний оглядач інтернет-видання ITnews Пиріг Володимир.
Про проект:
Соціальний проект "Будь почутим" - це цілком новий проект, якщо говорити про галузь мобільного зв'язку та зв'язку вцілому.
Проект розрахований на абонентів кожного мобільного оператора (і не лише, але спершу ми торкнемося сфери саме мобільного зв'язку стандарту GSM), який хоче, щоб оператор, якому він платить гроші, і послугами якого він користується, прислухався до його порад.
Відомо, що дзвінок в Support не такий ефективний, як пряма позиція абонента щодо того чи іншого мобільного оператора.
Вплив на того чи іншого оператора абонент не може здійснювати (точніше - не міг), бо не має необхідних важілів. Однак, вам, абонентам, у цьому допоможуть засоби масової інформації, зокрема, ITnews, які будуть публікувати матеріали, на ті теми, на які, здебільшого, просто закривають очі.
Ціль проекту донести до представників українських операторів мобільного зв'язку думку кожного небайдужого абонента.
Відомий факт, що деякі із операторів наслідують приклади своїх закордонних колег чи партнерів. Але слід пам'ятати, що в кожній країні різні економічні ситуації, а, відповідно, різні уподобання абонентів.
Основне завдання проекту "Будь почутим" полягає якраз у тому, щоб оператори працювали не за ринковими тенденціями, а за принципами, які пропонують ті, за рахунок кого наші оператори існують.
Ми хочемо домогтися, щоб оператори думали не лише про прибутки, але і про те, як зберегти кожного абонента і примножити їх кількість.
РОБОТА ПРОЕКТУ
ТА ДЕЯКІ ПОЛОЖЕННЯ
Основою проекту є небайдужі абоненти, журналісти, головні редактори видань, які так чи інакше працюють у цій сфері, а також - представники "Операторської верхівки", яку, згодом, також планується включити до співпраці з нашим соціальним проектом. Основні положення: слідувати правилам людського етикету і людської етики, поважати думку інших і активно співпрацювати у групі: голосові конференції, анонімні анкети і обговорення того, про що, здебільшого, не говорять: ми хочемо зробити новий прорив у нашій сфері зв'язку, яка працюватиме на абонентів!
Спершу, якщо проект набуде певного інтересу, все буде проводитися через ЗМІ. Далі - ми залучимо інших журналістів та головних редакторів до спільної роботи, а вже потім - запрошувати до обговорення самих представників компаній.
Про офіційний запуск проекту буде повідомлено у ЗМІ, а також, якщо проект підтримає громадськість, то буде надіслана відповідна інформація до відповідних осіб кожного мобільного оператора.
Якщо проект набере обертів - він охопить не лише GSM-сферу, але і інші стандарти, а згодом - і всю сферу зв'язку.
Також будемо порушувати питання, які не прямо пов'язані з мобільним зв'язком: робота контент-провайдерів, державних установ та комітетів тощо.
У цій темі ми обговорюємо проект, складаємо колективно всі його положення та обговорюємо його перспективність.
Велике прохання до всіх охочих допомогти: дайте посилання на цю тему на інших форумах, чатах, встановіть посилання на тему як свій підпис: таким чином, навіть, якщо вас не зацікавив проект, ваша допомога буде полягати у тому, що ви запросили нових учасників.
Всім дякую за увагу до теми. Тут обговорюємо лише проект та пов'язані теми: пости, які будуть суперечити цій темі, буде видалено.

Добавлено через 5 часов 3 минуты
"БУДЬ ПОЧУТИМ": СОЦИАЛЬНЫЙ ПРОЕКТ, направлен на улучшение МОБИЛЬНОЙ СВЯЗИ
И СВЯЗИ ВЦЕЛОМ НА ТЕРРИТОРИИ УКРАИНЫ
Организатор проекта: аналитический обозреватель интернет-издание ITnews Пыриг Владимир.
О проекте:
Социальный проект "Будь почутим" - это совершенно новый проект, если говорить об отрасли мобильной связи и связи в целом.
Проект рассчитан на абонентов каждого мобильного оператора (и не только, но сначала мы коснемся сферы именно мобильной связи стандарта GSM), который хочет, чтобы оператор, которому он платит деньги, и услугами которого он пользуется, прислушался к его советам.
Известно, что звонок в Support не столь эффективен, как прямая позиция абонента относительно того или другого мобильного оператора.
Влияние на того или иного оператора абонент не может осуществлять (точнее - не мог), так как не имеет необходимых рычагов для такого влияния. Однако, вам, абонентам, в этом помогут средства массовой информации, в частности, ITnews, которые будут публиковать материалы, на те темы, на которые, в основном, просто закрывают глаза.
Цель проекта донести до представителей украинских операторов мобильной связи мнение каждого неравнодушного абонента.
Известный факт, что некоторые из операторов следуют примерам своих зарубежных коллег или партнеров. Но следует помнить, что в каждой стране разные экономические ситуации, а, соответственно, разные предпочтения абонентов.
Основная задача проекта "Будь почутим" заключается именно в том, чтобы операторы работали не за рыночными тенденциями, а по принципам, которые предлагают те, за счет кого наши операторы существуют.
Мы хотим добиться, чтобы операторы думали не только о прибыли, но и о том, как сохранить каждого абонента и преумножить их количество.
РАБОТА ПРОЕКТА
И НЕКОТОРЫЕ ПОЛОЖЕНИЯ
Основой проекта являются неравнодушные абоненты, журналисты, главные редакторы изданий, которые так или иначе работают в этой сфере, а также - представители "Операторской верхушки", которую, впоследствии, также планируется включить в сотрудничество с нашим социальным проектом. Основные положения: следовать правилам человеческого этикета и человеческой этики, уважать мнение других и активно сотрудничать в группе: голосовые конференции, анонимные анкеты и обсуждение того, о чем, в основном, не говорят: мы хотим сделать новый прорыв в нашей сфере связи, работать на абонентов!
Сначала, если проект получит определенный интерес, все будет проводиться через СМИ. Дальше - мы привлечем других журналистов и главных редакторов к совместной работе, а уже потом - приглашать к обсуждению самих представителей компаний.
Об официальном запуске проекта будет сообщено в СМИ, а также, если проект поддержит общественность, то будет направлена соответствующая информация соответствующим лицам каждого мобильного оператора.
Если проект наберет обороты - он охватит не только GSM-сферу, но и другие стандарты, а впоследствии - и всю сферу связи.
Также будем разсматривать вопросы, которые не прямо связаны с мобильной связью: работа контент-провайдеров, государственных учреждений и комитетов и т.д.
В этой теме мы обсуждаем проект, составляем коллективно все его положения и обсуждаем его перспективность.
Большая просьба ко всем желающим помочь: дайте ссылку на эту тему на других форумах, чатах, установите ссылку на тему как свою подпись: таким образом, даже, если вас не заинтересовал проект, ваша помощь будет заключаться в том, что вы пригласили новых участников.
Всем спасибо за внимание к теме. Здесь обсуждаем только проект и связанные темы: посты, которые будут противоречить этой теме, будут удалены.

Последний раз редактировалось vova-mobile; 07.09.2009 в 20:32. Причина: Добавлено сообщение
  Цитата 
Старый 09.09.2009, 18:43   #2
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Як потрапити у соціальну групу "Будь почутим:
Клацніть
це посилання
і створіть заявку на включення до групи.
Кожен учасник проходить модерацію, яка не залежить від його позиції чи особистого ставлення цього учасника до мене (і навпаки). Модерація є для того, щоб уникнути небажаних заявок, які можуть складати спамери, а група потребує активних учасників.
Коли заявку буде створено, я отримую про це відповідне сповіщення, після чого, якщо ви реальний користувач (а не спамер, бо є і такі) - я підтверджую її і ви стаєте одним із учасників групи.
Про подальші зміни - інформація у цій темі. А ви не забудьте відписуватися у цій темі про ідею та активно допомагайте у її втіленні.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Новий тарифний план "Монстр общения" jurgen Тарифные планы 98 13.08.2010 02:30
Услуги "Будь в курсе" и "Есть контакт" vr@lex Обсуждение работы 15 18.07.2009 06:50
"Wi-Fi доступ до Інтернет" - новий продукт для клієнтів PEOPLEnet! debugger Новости PEOPLEnet 3 20.01.2009 19:54
Слухи: Beeline ТП "Будь ближе" EGOIST Тарифные планы 61 21.11.2007 12:22