Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 08.11.2006, 13:39   #1
Постоялец Tarasik поза форумом
 
Аватар для Tarasik
pm
НеПростий місяць Життя:)

Сьогодні рівно місяць як я став контрактним абонентом оператора Лайф і хочу поділитись своїми враженнями, назбирались…
Заплативши аванс я підключився до тарифного плану «Вільний 50» В той же сам час в мене з рахунку пропали мої СМС, ММС і 20 мБ Інтернету по акції «40+» (вроді так називалась) і 15 хв в мережі Лайф, які повернули. По гарантії хотів замінити сім карту, оскільки вона в мене не підтримувала роумінг-компілятор, номер починається на 063-2. Хлопець, який мене підключав без лишніх питань згодився замінити безкоштовно сім карту по «технічний причині». Після півгодинної війни з системою йому не вдалося, оскільки в них система не змогла цього зробити, давала весь час збій, хоча казав що на платній основі працює все ОК. Відправив він заявочку в технічний відділ і попросив підійти на через день.
10 числа, виявилось що технічний відділ не дав відповіді і попросив підійти в суботу. Мене це повністю влаштувало оскільки я мав поїхати в відрядження в Харків. В суботу, 14 числа, виявилось, що технічний відділ пояснення не дав і він замінив сім карту з такою умовою що мені знімають 32 грн з рахунку, але за півгодини повертають, на що я не заперечував. Так і сталось + на бонусний рахунок ще прийшло 6 гривень з копійками.
17 числа отримавши інформацію про новий тарифний план «Простий 50» і почитавши про нього, замінюю тарифний план з «Вільного 50» на «Простий 50» в сс центрі. Здійснивши декілька дзвінків, замічаю що тарифікація в мене проходить не по 50 копійок хвилина, а по 75 коп. 18 числа дзвоню і оператор підтверджує що тарифікація в мене неправильна, кошти повертають на наступний день.
В період з 20 десь по 25 число (точно не пам’ятаю) в мене пропала Гіга, бонусні смс, ммс і 20 мБ Інтернету, які оператор повернула відразу ПІД ЧАС розмови!!! крім хвилин. На 5433 оператор відмітила що я свої 15 хв виговорив коли був на Вільному. Пізніше боротьба за ці 15 хв були вже як принцип (читай нижче).
31 числа поповнивши рахунок на 50 грн мені не прийшло 10 грн на бонусний рахунок. Дзвінок на 5433 – дуже сильно оператор дивувався. Зранку 1 числа нарахували.
1 листопада (обід) – провіряю рахунок – на основному балансі пропало 10 грн, хоча на бонусному рахунку кошти є. Дзвінок на 5433 – передзвоніть після 23 години, в нас система висить. Дзвоню в 23 годині – оператор знов приймає заявочку. Зранку 2 числа кошти повернули.
Вечір 2 листопада – провіряю баланс – на основному рахунку пропало 85 грн, на бонусному 8 грн. Дзвінок на 5433 вже з матами – що за ху*ня 3 день підряд. І тут оператор починає всяку ху*тень гнати: а ви вапом не користуєтесь, ігри не заказували? Я її тоді чуть на*** не послав… Заявочну прийняли і зранку 3 числа кошти повернули.
4 числа – заказав 200 хв на Лайф, оскільки думав що буду брати участь в Мега… Мені не передзвонили. Після 23 години подзвонив до своєї дружини на Лафу. Дзвінки протарифікувало. Дзвінок на 5433 – передзвоніть завтра, а то в нас не видно ваші останні дзвінки. Дзвоню 5 числа зранку, знов удивляються, як так. Знов напряг щоб віддали мої 15 хвилин по Лайфі. В обід повернули і гроші і хвилини.
Поки-що далі без історій…..
Цей пост запощено одночасно мною на 3 форумах: Мабілі, червоному і зеленому для того щоб побачити різну реакцію на цих форумах…
Якщо в когось будуть сумніви щодо правди написаної мною, можу дати свій номер працівнику Астеліту для провірки правдивості мого посту (Знаю що Necovi4, може ще хтось) і прохання на Мабілі не називати клоном Дейва, є люди які можуть це підтвердити.
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 14:06   #2
Профессионал Smb. поза форумом
 
Аватар для Smb.
pm
Да... "Такой хоккей нам не нужен". И просто любопытно: у Лайфа биллинг всегда глючит только в одну сторону, или бывают "приятные сюрпризы"? Хотя, конечно, на такое жаловаться никто не будет.

Хорошо, что деньги возвращают, но всё же, мне не хотелось бы постоянно следить, сколько у меня было денег, сколько стало, и сколько должно было стать. Интересно, а что скажут другие пользователи Лайфа насчёт биллинга - это так систематически или в виде исключений?
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 14:57   #3
Эксперт foxmax поза форумом
 
Аватар для foxmax
pm
Пытался перейти с СЖ на "Простой" - подобных глюков не наблюдал, но ох..л от того, что не работал Нет, когда мне было надо, и от того, что в СЦ дозванивался только через 0,5 часа ожидания.

Вобщем, остался на БиЛайне.
__________________
террористическое движение "КАМАЗ" объявило о прекращении выпуска машины для смертников "Ока".
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 15:20   #4
Знающий KISIGOR поза форумом
 
Аватар для KISIGOR
pm
Цікава історія. Понабирали абонентів і білінг почав глючити. Погано, що Лайф не подумав, про це коли створював "халявні" тарифи.
__________________
Спочатку було - ЗМІНЮЙСЯ.
Тепер - Живи на яскравій стороні.
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 16:30   #5
Постоялец samael поза форумом
 
Аватар для samael
pm
Цікава історія....

Скоро у мене буде місяць, як я на контрактному "Простий50". Наразі помічено лише один глюк, при першому поповненні на 100 грн не нарахували бонуси, зателефонував у СЦ - нарахували.... Вчора поповнив на 50 грн - бонус відразу прийшов!
До оператора телефонував біля 10 разів (різні причини, зокрема питання по тарифним планам та покриттю), так от, максимально довго очікував з'єднання 3 хв. (На Бі - 28 хв і так 5 раз підряд).
Кошти постійно контролюю, ще не зникало нічого....

Звичайно, не все так ідеально, як цього хотілося би... але...
__________________
γνῶθι σεαυτόν
http://vk.it-sfera.com.ua/
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 20:28   #6
Профессионал Malky поза форумом
 
Аватар для Malky
pm
Цитата:
Сообщение от Smb. Посмотреть сообщение
И просто любопытно: у Лайфа биллинг всегда глючит только в одну сторону, или бывают "приятные сюрпризы"? Хотя, конечно, на такое жаловаться никто не будет.
У меня у приятеля с месяц назад был глюк: 2 дня по всей Украине бесплатно звонил... А вот у некоторых инет с нулем на счету прекрасно работал...

Цитата:
Сообщение от KISIGOR Посмотреть сообщение
Цікава історія. Понабирали абонентів і білінг почав глючити.
Как раз емкости сети хватает (чего опасались все), а вот биллинг не выдержал.

Цитата:
Сообщение от foxmax Посмотреть сообщение
но ох..л от того, что не работал Нет, когда мне было надо, и от того, что в СЦ дозванивался только через 0,5 часа ожидания.
Цитата:
Сообщение от samael Посмотреть сообщение
максимально довго очікував з'єднання 3 хв.
Сегодня Gay_Lviv подсказал интерестный способ практически мгновенно соединиться с оператором - необходимо выбрать английский язык в меню. Отвечают, по его словам быстро, только общаться необходимо на английском....
Сам еще не пробовал, при случае воспользуюсь
__________________
  Цитата 
Старый 08.11.2006, 21:01   #7
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Цитата:
Сообщение от Malky Посмотреть сообщение
Как раз емкости сети хватает (чего опасались все), а вот биллинг не выдержал.
ІМХО тут проблем в тому що білінг у них який тугий. Бо кожен раз коли новий тарифний план запускають, то глюки білінга тут як тут появляються.
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
  Цитата 
Старый 26.07.2007, 02:29   #8
Гость
pm
Интересные вы ребята, вот у меня "Супер 50", и все отлично и ничего не глючит, хотя врят ли это зависит от тарифного плана, скорее всего это зависит от головы абонента. Кстати, кто то там писал, что к оператору дозванивался 0,5 часа, врешь, я дозваниваюсь, а течении первых 10 секунд. А если серьезно, то пусть он хоть по три раза в день глючит, главное, что звоню я бесплатно внутри сети (а у меня все родственники, муж, друзья сидят на "Лайфе"), и что на все остальные номера я трачу 50 коп. в минуту, без всяких примочек типа ПЗС. И у меня еще остаются деньги на "центр сообщений" и на "мелоринг".
П.С. И перестаньте так хвалить "Билайн", пробовали, оно того не стоит..
  Цитата 
Старый 26.07.2007, 16:33   #9
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
незарегистрированный, поперше подивись на дату поста. По друге на рахунок дозвону в КЦ, то спробуй з припадка доздвонитись і побачивш що пів години це реальність.
PS. а ти перестань хвалити лайф.
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
  Цитата 
Старый 14.08.2007, 18:15   #10
Постоялец Vinipyx поза форумом
pm
Помню десь було написано Яке життя таке і лайф!
А що ви хотіли від лайфа більше?Халява і якість несумістні!!Поправка майже халява!!!
Зато ви подивиться...Вийдіть на людну вулицю і скажіть слово Глюк!
Як правило всі абоненти лайфа відразу обренуться!:)і я напевно теж:)
Незнаю при всі Гори недостатків лайф мені подобаеться!!!
Нарахунок контракта я нікому не рекомендую ні до якого оператора підключатися на контракт! це те саме що сідать на іглу:( 40-70% контрактних абонентів не залежно якого оператора ну і общем трішки да надурють..
Живий приклад МТС
Контракт вже другий місяць в розписція, що приходить в кінці місяця пише що ви використали на 3,75 гре більше свого плану? уявіть ви телелефонуете дзвінки різної тривалості напрямків да ще термін 1 місяць і тута хопа виходить те саме що і минулого цісяця??
Такого збігу не може бути!!!І якщо це збіг то я не знаю що тоді!
Е народка приказка 1-раз випадковість а 2-гий закономірність
  Цитата 
Старый 14.08.2007, 21:00   #11
Знающий Gay_Lviv поза форумом
 
Аватар для Gay_Lviv
pm
Vinipyx , ти не рівняй МТС з іншими, бо це окрема ситуація. Лайф-контрактом задоволений - дзвоню більше, а витрачаю менше. Київстар контракт занадто дорогий як на мене і потреби туди підключатися окрім як отримати функцію очікування дзвінка я не бачу. Стосоно четвертого нашого оператора - Білайна то на жаль він так і не запропонував (я так зрозумів що і не збирається) жодного повноцінного контрактного тарифного плану.
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 10:08   #12
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Цитата:
потреби туди підключатися окрім як отримати функцію очікування дзвінка я не бачу.
на препейді LIFE є, на контракті ні?

Последний раз редактировалось yUPa; 15.08.2007 в 11:12.
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 10:50   #13
Профессионал Smb. поза форумом
 
Аватар для Smb.
pm
yUPa, наоборот, у КС на контракте есть переадресации, конференции, блокировки и т.д., а на А/В, Джусе - нет.
  Цитата 
1 пользователь поблагодарил Smb.:
Старый 15.08.2007, 11:11   #14
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Тема про жизнь, какой вообще аб,джус?
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 14:22   #15
Постоялец Vinipyx поза форумом
pm
Цитата:
Сообщение от Gay_Lviv
ти не рівняй МТС з іншими, бо це окрема ситуація. Лайф-контрактом задоволений - дзвоню більше, а витрачаю менше.
Можливо на практиці воно і дешевше получається! Ти користуесся контрактом це твоя справа, я навіт радий за тебе що тобі сподобалось контракте підключення. АЛЕ МОЯ ДУМКА ПРО БУДЬ ЯКИЙ КОНТРАКТ НЕГАТИВНА.
Заключивши контракт ви мусите певний період користуватися його послугами, даже навіть якщо ви не будете користуватися послугами то всерівно будеть знімати вартість пакета в місяць!
Майже в кожного оператора е такая Строчка шо він може мінять умови тарифного плану,акцій як йому заманеться. Відповідно ти підключався по одному тарифу а будеш сплачувати по іншому!
А тепер уяви собі ситуацію..бах і лайф бачить що йому скоро капут буде... (Можливо скоро і буде в іншом розділі є стаття)Піднімає ціни сзнімае безліміт сфій..) Щоб хоч трохи порити свої витрати перед продажею...Люди які не на контракті обурені цим просто викидують карточки...А от ті що на контракті мусять платить те шо поставили!!!
Вот такто... контрактне підлючення це особиста справа кожного!Це ваш вибір.Осибисто я ніколи ні за яких умов не буду підлючатися до контракту.!
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 14:30   #16
Специалист Andrey поза форумом
 
Аватар для Andrey
pm
Цитата:
Сообщение от незарегистрированный Посмотреть сообщение
без всяких примочек типа ПЗС.
Плата сразу за 20 секуннд это не "примочка"?
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 14:31   #17
Профессионал Smb. поза форумом
 
Аватар для Smb.
pm
Цитата:
Сообщение от Vinipyx
Заключивши контракт ви мусите певний період користуватися його послугами
Только если заключалось дополнительное соглашение. Иначе любой контракт легко расторгается, у вас есть такое право.
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 14:40   #18
Специалист Maxxx поза форумом
 
Аватар для Maxxx
pm
Цитата:
Сообщение от Vinipyx Посмотреть сообщение
Можливо на практиці воно і дешевше получається! Ти користуесся контрактом це твоя справа, я навіт радий за тебе що тобі сподобалось контракте підключення. АЛЕ МОЯ ДУМКА ПРО БУДЬ ЯКИЙ КОНТРАКТ НЕГАТИВНА.
Заключивши контракт ви мусите певний період користуватися його послугами, даже навіть якщо ви не будете користуватися послугами то всерівно будеть знімати вартість пакета в місяць!
Знаю минимум одного оператора (один из тех, что у меня в профиле), у которого нет абонплаты на контракте.

Цитата:
Майже в кожного оператора е такая Строчка шо він може мінять умови тарифного плану,акцій як йому заманеться. Відповідно ти підключався по одному тарифу а будеш сплачувати по іншому!
Аналогичное соглашение "подписывает" припейдщик, распаковывая свой пакет. И условия менять оператор имеет право еще покруче на припейде, так как для оператора припейдщик - никто - просто номер, которым может пользуются, а может и нет.

Цитата:
А тепер уяви собі ситуацію..бах і лайф бачить що йому скоро капут буде... (Можливо скоро і буде в іншом розділі є стаття)Піднімає ціни сзнімае безліміт сфій..) Щоб хоч трохи порити свої витрати перед продажею...Люди які не на контракті обурені цим просто викидують карточки...А от ті що на контракті мусять платить те шо поставили!!!
Можно пойти и разорвать контракт. Не знаю, какие обязанности и условия прописаны конкретно в контракте у Лайфа, но у нормальных операторов можно без проблем отказаться от использования услуг, и еще забрать остаток денег с основного счета, чего на припейде не сделаешь, только что сможешь смыть карточку в унитаз

Цитата:
Вот такто... контрактне підлючення це особиста справа кожного!Це ваш вибір.Осибисто я ніколи ні за яких умов не буду підлючатися до контракту.!
Ты не привел ни одного разумного аргумента против контракта и за припейд, которые я не смог опровергнуть. Поэтому считаю, что твоя "контрактобоязнь" - это чистой воды параноя и личные предпочтения. Фактически у контрактника больше прав, чем у припейда. Все используемые мной припейды являются неосновными номерами, которые если вдруг что - не так критично. А основные и важные - только корпа (нормальная, не левая) и контракт.

Последний раз редактировалось Maxxx; 15.08.2007 в 14:49.
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 14:54   #19
Профессионал Smb. поза форумом
 
Аватар для Smb.
pm
Цитата:
Сообщение от Maxxx
Поэтому считаю, что твоя "контрактобоязнь" - это чистой воды параноя и личные предпочтения.
А моя "контрактобоязнь" связана прежде всего с возможностью у некоторых операторов глубоко просесть в минус (из-за сбоев, случайностей и т.д., то есть не по собственному желанию). Из-за этого не рисковал подключаться к УМС. Контракт КС у меня был (откровенно говоря, ещё есть), но он меня перестал устраивать, когда КС стал предоставлять лучшие акции и другие удобства неконтрактникам, а уйти с него на А/В невозможно; хотя, техподдержка на контракте действительно на высоте. На Билайновскую "Сладкую жизнь" подписался практически не раздумывая именно благодаря тому, что биллинг тот же, что и у неконтрактников, и можно перейти на неконтрактный ТП с сохранением номера. Про Лайфовские контракты спорить не буду, т.к. сам не пробовал.
  Цитата 
Старый 15.08.2007, 15:03   #20
Специалист Maxxx поза форумом
 
Аватар для Maxxx
pm
Цитата:
Сообщение от Smb. Посмотреть сообщение
А моя "контрактобоязнь" связана прежде всего с возможностью у некоторых операторов глубоко просесть в минус (из-за сбоев, случайностей и т.д., то есть не по собственному желанию).
+1.. Контракты с минусом вообще не перевариваю - я в состоянии проследить за своим счетом и вовремя пополнить. Особо забывчивым можно всегда носить в кошельке НЗ - карточку пополнения на минимальную сумму. Зато невозможны будут глюки биллинга, или когда потерял/украли телефон и не успел заблокировать.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Програма «Стрибок у життя:)» yUPa Новости life:) (Астелит) 2 22.05.2009 12:02
Місяць безкоштовного спілкування! SP777 Акции и бонусы МТС-Украина 8 23.01.2009 17:26
Поверни до життя SIM картку life:) igorlesn Новости life:) (Астелит) 5 22.11.2008 22:14
Тарифы «Мобільне Життя - ReVolution» dima1 Тарифные планы Интертелеком 0 18.11.2008 17:33
Dial-up безлімітка від Укртелекому за 5 грн на місяць Volodymyr Телекоммуникационные услуги УТК 22 12.07.2007 09:43