Первый неофициальный мобильный форум Украины

Первый неофициальный мобильный форум Украины (/forum/)
-   МТС Коннект (http://allmobile.ua/forum/mts-konnekt/)
-   -   МТС-Україна запускає послугу «Статична IP-адреса» для абонентів «МТС Коннект 3G» (http://allmobile.ua/forum/mts-konnekt/9465-mts-ukran-na-zapuskan-poslugu-statichna-ip-adresaa-dlya-abonentn-v-mts-konnekt-3ga.html)

dima1 19.03.2009 20:16

МТС-Україна запускає послугу «Статична IP-адреса» для абонентів «МТС Коннект 3G»
 
Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна оголошує про введення в дію послуги призначення статичної IP-адреси для абонентів сервісу «МТС Коннект 3G» на основі інноваційної технології CDMA2000 1х EV-DO Rev. А.
При підключенні в будь-який з тарифних пакетів «МТС Коннект 3G» на базі інноваційної технології CDMA абоненти мають можливість отримати статичну IP-адресу*.

Нова послуга забезпечує можливість передачі даних із застосуванням мережевих протоколів, для роботи яких необхідна наявність у користувача постійної IP-адреси в мережі Інтернет.

Основні переваги послуги:
  • можливість використання додаткових сервісів під час доступу в Інтернет, у тому числі відеоконференцій, відеоспостереження та ін.;
  • можливість організації розподілених корпоративних мереж з віддаленим захищеним доступом до них через Інтернет;
  • можливість підключення віддалених банківських терміналів до банківського процесингового центру.

Вартість підключення або зміни IP-адреси – 10 грн. з ПДВ, щомісячна абонентська плата – 30 грн. з ПДВ. Для підключення послуги нові і існуючі абоненти можуть звернутися в будь-який фірмовий магазин МТС або у відділ обслуговування корпоративних абонентів.

* абонент може підключити одну ІP-адресу на контракт.

Джерело: http://company.mts.com.ua/ukr/press_...p?news_id=3246

vova-mobile 23.03.2009 01:05

:) Не розумію, кому з мобільного треба статична айпішка.
Хоча, з іншого боку, переваги є, але платити 10 грн за таку послугу... А де взяти інфу про те, чи багато користувачів є в МТС-Коннекту, і чи діапазон IP збігається із діапазоном для абонентів, які використовують GPRS/EDGE?

Rainbow 23.03.2009 08:25

vova-mobile, хто сказав що з мобільного?
Якщо юзати таке діло для кнторки з 5ти людей, то стерваку доволі часто буває потреба в статичній IP.

PoisonJ 18.05.2009 10:53

Цитата:

Сообщение от vova-mobile (Сообщение 104637)
vova-mobile

Уяви собі, що я працюю агентом фірми по продажу N-ої продукції. На серваку знаходяться прайси, оновлюється продукція, приватні файли і т.д. а доступ до цього добра ти будеш мати, тільки тоді, коли сервак зможе тебе точно розпізнати, от для цього і виділяється статична ІР.
Тобто можна організувати офіс за його межами - віртуальна органзація.

на даному етапі в нашій країні тільки зароджується такий вид діяльності, але, думаю, що з підвищенням цін на оренду, буде вигідніше і дешевше користуватися всіма перевагами новітніх телекомунікацій (дуже зручно для маленьких торгових фірм, офіс вдома-склад орендуємо-продукцію відправляємо зі складу).


Текущее время: 17:32. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. Перевод:
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.zCarot