Тема: ТП «Дзвони всім! Пиши всім!» Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
GSM мобильный оператор Украины с логотипом синей звёздочки (8 букв кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
18.02.2011 21:12
vr@lex Увага! З 01.03.2011 вартість відправлення 1 SMS на номери іноземних операторів мобільного зв’язку становитиме 1,20 грн.
09.08.2010 15:34
Rainbow
ТП «Дзвони всім! Пиши всім!»

DJUICE запроваджує новий тарифний план «Дзвони всім! Пиши всім!» для тривалих розмов та SMS-спілкування.

За умовами нового тарифного плану «Дзвони всім! Пиши всім!» абоненти DJUICE отримують 3000 акційних хвилин для здійснення дзвінків та 100 акційних SMS для спілкування з іншими абонентами «Київстар» та DJUICE впродовж 30 діб. Акційний обсяг хвилин та SMS нараховується при поповненні особового рахунку на суму 30,00 грн. і більше одним платежем. Одночасно з поповненням особового рахунку на суму від 30 грн. і більше з основного балансу справляється абонентна плата в розмірі 5 грн (з урахуванням ПДВ та ПФ). При використанні клієнтом акційних хвилин нараховується плата за з’єднання дзвінка — 0,35 грн. Вартість інших послуг у тарифному плані «Дзвони всім! Пиши всім!»:

· дзвінки на номери «Київстар» і DJUICE (після вичерпання пакетних хвилин або за умови поповнення рахунку менше ніж 30 грн упродовж 30 днів) — 0,35 грн./хв.
· дзвінки на номери інших операторів України — 0,85 грн./хв.
· SMS на номери українських мобільних операторів — 0,39 грн.
· MMS на номери українських мобільних операторів — 0,75 грн.

Окрім того, усіх абонентів, при переході з будь-якого тарифного плану на новий «Дзвони всім! Пиши всім!» очікує приємна новина: вони відразу отримують 3 000 хвилин і 100 SMS на номери «Київстар» та DJUICE для використання упродовж 30 днів!

Тарифний план «Дзвони всім! Пиши всім!» має необмежений термін дії. Абоненти DJUICE, які активували свій стартовий пакет з 4 серпня та абоненти тарифного плану «Дзвони всім», можуть змінити свій тарифний план на новий «Дзвони всім! Пиши всім!» безкоштовно. Для решти абонентів перший перехід також доступний — лише за 15 грн. Змінити тарифний план можна, зателефонувавши за коротким номером 477, 477*1* або в системі самообслуговування «Мій DJUICE».

Інф.: http://kyivstar.ua

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения