Тема: Спільна акція від «Інтертелеком» та «ЛУКОЙЛ Україна» Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Название оператора с символикой смайлика (4 буквы, кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
01.12.2010 12:50
yUPa
Спільна акція від «Інтертелеком» та «ЛУКОЙЛ Україна»

1 грудня стартує спільна акція компанії «Інтертелеком» і «ЛУКОЙЛ Україна» - «Мобільний драйв»*.

Автовласники, що заправляють свої автомобілі на заправних станціях компанії «ЛУКОЙЛ Україна» зможуть взяти участь в акції «Мобільний драйв». Для того, щоб стати учасником акції, необхідно заправити автомобіль будь-яким видом палива на суму не менше 150 грн. З касовим чеком, автолюбитель отримує акційний флаєр компанії «Інтертелеком», що дає можливість придбати мобільний телефон, 3G модем при підключенні до тарифних планів мережі зі знижкою 50 або 100 грн. Якщо сума, зазначена в чеку складає від 150 до 299,99 грн., то сума знижки складе 50 грн. Якщо сума чека перевищує 300 грн., то знижка на обладнання складе 100 грн. Знижка поширюється також і на акційне обладнання.

Знижка на телефони надається при підключенні до наступних голосових тарифних планів: «Єдиний тариф», «Мегаполіс», «Розмовляй», «Моє місто 2009», «Відпочивай!» і «Свобода слова». Знижка на модеми надається при підключенні до інтернет-тарифних планів: "3G Адреналін", "3G Юзер", "Вільний доступ", "Доступний безліміт".
Для того, щоб скористатися знижкою на мобільне обладнання, достатньо відвідати Центр продажу компанії «Інтертелеком», підключитися до прямого міського номеру або 3G Інтернету і показати акційний флаєр і чек АЗС «ЛУКОЙЛ Україна».

Крім цього, всі нові абоненти «Інтертелеком» при підключенні до голосових або Інтернет тарифних планів, отримують бонус - 2011 хвилин для дзвінків на місцеві номери або 2011 МБ для роботи в Інтернеті.

Акція триватиме з 1 грудня до 31 грудня 2010 року. Додаткову інформацію про акцію можна дізнатися в Центрах продажу та обслуговування абонентів компанії «Інтертелеком» і на офіційному сайті компанії - www.intertelecom.ua

* В акції не беруть участь АЗС "ЛУКОЙЛ Україна" розташовані в Луганській, Львівській, Запорізькій, Харківській, Донецькій, Дніпропетровській областях.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения