Тема: Тариф «djuice БЕЗЛІМ» Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
GSM мобильный оператор Украины с логотипом синей звёздочки (8 букв кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
18.03.2010 21:12
Кочевник
Цитата:
Увага!
З 30 березня 2010 року термін дії нетарифікованих дзвінків на номери абонентів djuice буде становити 25 днів з моменту поповнення рахунку одним платежем на суму 30 гривень та більше. Після завершення 25-денного терміну, дзвінки між абонентами djuice будуть тарифікуватись по 0,50 грн/хв, а плата за з’єднання буде становити 0,25 грн.

З 30 березня 2010 року абонентам, при поповненні рахунку на 30 грн. та більше одним платежем, буде автоматично надаватися Інтернет-пакет з нетарифікованим обсягом даних у розмірі 25 мегабайт. Абонентна плата за користування Інтернет пакетом послуг становить 5 грн з урахуванням усіх податків. Абонентна плата стягується автоматично при кожному поповнені рахунку на суму 30 гривень та більше.
DJUICE Безлим стает DJUICE Безлим + Музыка.
03.08.2009 12:40
vova-mobile О ні, лише не таке об'єднання...
Блін, вже побіг шукати альтернативу пошкодженому кризою Білайну..
02.08.2009 23:47
a_tar
Цитата:
Сообщение от bud Посмотреть сообщение
Учитывая то как ведут счет клиентам то в КС будет отток будет именно богатых клиентов - из за массового оттока мелких клиентов звонить уже некому. Спасти может тока слияние Би и КС. Думаю что еще год кризиса заставит акционеров думать как спасать компании.
О боже! Ди джуз - Биилим :) настя каменских в костюме пчелы бегает по крещатику, неистово жужжит и раздает пакеты билайн с наклееной на них сверху звездоськой киевстар....
02.08.2009 23:38
bud
Цитата:
Сообщение от Dmytro Посмотреть сообщение
Думаю якщо Київстар втратить ще з 1 млн. абонентів, з 1 вересня можливо буде об`єднання Київстар з Djuice.
Учитывая то как ведут счет клиентам то в КС будет отток будет именно богатых клиентов - из за массового оттока мелких клиентов звонить уже некому. Спасти может тока слияние Би и КС. Думаю что еще год кризиса заставит акционеров думать как спасать компании.
23.07.2009 03:19
Verden
Цитата:
Думаю якщо Київстар втратить ще з 1 млн. абонентів, з 1 вересня можливо буде об`єднання Київстар з Djuice.
Пой, ласточка, пой:))
23.07.2009 00:49
Rainbow
Замечание от администрации форума:
Попереджаю всіх! Обговрємо тему і не переходимо на особисті! Ще одна така спроба і буду діяти по іншому!
23.07.2009 00:17
vova-mobile Dmytro, геніально!
Таких креативщиків треба брати на роботу у КС, і тоді їм будь-яка реклама (небажана в тому числі) буде зайвою...
Чітко, ясно, коректно, конкретно і весело.

Foxmax, якщо я тобі зможу публічно порадити до кого підключитися, то куди мені йти ти публічно не скажеш, бо це заборонено
ПРАВИЛАМИ ФОРУМУ!!!!!!!!
22.07.2009 19:13
a_tar
Цитата:
Сообщение от foxmax Посмотреть сообщение
Не советуйте, куда мне подключаться, и я не скажу, куда вам идти
Золотые слова
22.07.2009 17:13
Rainbow
Цитата:
Сообщение от Dmytro Посмотреть сообщение
Я гадаю, що тариф би був непоганий, якщо була б об`єднана мережа Djuice з Київстаром.
КС на це піде хіба якщо він втратить 5млн абонентів. І то ще не факт.
22.07.2009 17:01
foxmax Не советуйте, куда мне подключаться, и я не скажу, куда вам идти
22.07.2009 16:56
Dmytro Я гадаю, що тариф би був непоганий, якщо була б об`єднана мережа Djuice з Київстаром. Уявіть собі, як Київстар міг би заробити, якщо абоненти з передоплати переходили б на Djuice. В системі Мій Київстар, щоб перейти на Djuice Безлім потрібно спочатку заплатити 21,26 грн (ПДВ+ПФ) за перехід на тариф Djuice talk-non stop, пізніше з тарифу Djuice talk-non stop необхідно заплатити 21,26 грн. на перехід в Djuice безлім+поповнити рахунок на 30 грн., щоб можна говорити по 0/хв. Підсумовуємо 21,26+21,26+30=72,52 грн. Думаю якщо Київстар втратить ще з 1 млн. абонентів, з 1 вересня можливо буде об`єднання Київстар з Djuice.
22.07.2009 13:18
vova-mobile Добавлено через 13 секунд
Так, розпочну у порядку подання невдоволень та іншої інформації:
Цитата:
Дядько, как не стыдно! Я просто высказал мнение, а ты с уважаемым Rainbow на пару разводишь базар. Или мнение, отличимое от Вашего, не имеет право на существование?!
Та ніхто не говорив про те, що думки інших ні для кого не важливі, і що все має бути так, як ми тут пишемо.
Просто судячи із того, як ти поспішав відповідати на усі пости у цій темі (говорячи простіше - зважаючи на твою активність) я, особисто, нічого інакшого не зміг сказати, бо воно і справді на це схоже.

Цитата:
vova-mobile, Дурнички, підкріплені хіба що власним досідом. Крім того, сам із собою вступаєш в полеміку. Судячи з твого посту, постає питання: Ким нав"язаний?
Молоддю? Ну так, якщо молодь - "двигун прогресу", то чому ніхто з них один одному не нав"язує лайф? Чому від Білайна крутять носом, хоча в нього тарифи...
Тобі знайома така річ, як консерватизм, коли нічого не хочеш міняти і будь-які нововведення, навіть, якщо вони і вигідніші, все одно таких консерваторів не цікавлять?
Якщо знайоме тобі таке, то скажу, що більшість (про власний досвід ти не помилився, але там було досить багато людей, за якими я прослідкував) звикли до КС-у, хоча в них іноді і Лайф з БІлайном десь також є, але вони їх ставлять не так часто, як КС.
З приводу того, що я дещо схвальне сказав про КС:::
Та я ніколи не доводив, що КС - це повна фігня, і його юзати не потрібно. Так, в КС є переваги навіть поряд із МТСом, але є і недоліки.
Правда, недоліки КСа чомусь віднайти легше, навідміну від конкурентів.
Щодо того, що "коли у дитини КС - то в батьків також буде КС":
Зараз можливо трошки ситуація змінилася, але якщо пригадати як було рік-два назад, то так воно і було.
Коли дитина - давайте краще підліток, буде в моб. зв'язку ліпше розбиратися від батьків, то хто кому "нав'яже"???
І на завершення, про БІлайн і Лайф:
не хочу ображати жителів маленьких міст або райцентрів, але...
Розказую випадок із життя, аби все було зрозуміло.
Коли я у 2007-мому році ще зустрічався з дівчиною із Нововолинська (хоча вона частіше перебувала у Львові, а у Нововолинськ приїжджала не так часто), то якось одного недільного вечора я їй зателефонував.
Розмовляли ми десь приблизно хвилин 50, а після розмови усім її подругам стало цікаво що то в неї за тариф.
Коли ті почули про Лайф, то
з початку не знали, що він ловить у їхньому місті, пізніше - не вірили у "0", про який чули і бачили з реклами телевізора.
Натомість, про ДІджус знали вони добре, так як юзали його.
Навіть хтось запитав: "То в тебе Djuice Дует?"
Звідси виводимо відповіді на запитання, які стояли у попередніх постах:
Причини популярності КС це: неповна (для багатьох) проінформованість про інших операторів (покриття, тарифи, послуги тощо), присутність друзів, знайомих чи близьких певної людини саме на КС або на ДІджусі, некомпетентність у моб. зв'язку багатьох абонів (щось подібне з компами - юзати то юзають, а дехто навіть елементарно прогу видалити не може - не вміє просто, не знає, і, відповідно, не компетентний в тому), а також - я підкреслюю - почасти неприйнятні умови переходу з КС на іншого оператора.
Цими умовами є: покриття, послуги, якість обслуговування... Тарифи не враховуємо, бо знаємо, що в інших операторів є тарифи значно вигідніші за КСівські.
Тож я вважаю, що доступно пояснив усім, що не веду полеміки сам із собою, і що КС - нав'язаний не лише молоддю, але і обставинами (уважно читаємо!!!), і що КС - це лише вихід у безвихідній ситуації, коли нічого більше не працює... Якщо є запитання - пишіть

Добавлено через 4 минуты
Rainbow, я , як бачиш, не лише про Львівську область говорив, але і про , напр., волинську...
22.07.2009 12:46
Rainbow
Цитата:
Сообщение от Verden Посмотреть сообщение
А, судячи з подяки модера, він таки, виходить, згоден, що в КС присутні ті фактори, що описані тобою вище
Знаєш, я в той час проживав у Львові і можу стверджувати vova-mobile що так і було. Так що не треба ляля. Якщо у Львові ще якесь разноманіття є, то у області майже як армії.
22.07.2009 02:14
a_tar
Цитата:
Сообщение от vova-mobile Посмотреть сообщение
a_tar, ти що - один із тих, хто розпіарює всім відомий Київстар?
Так от, доведеться тобі, недосвідченому піарщику, пояснити, чому я вважаю (і не лише я!), що і КС і Діджус - нав'язані.
Один із факторів, які посприяли популяризації КС - були найкраще покриття (мова іде про саме захід України, звідки, за словами автора, він і є), а також достатньо висока (можна сказати найвища) якість зв'язку.
Це все вдало поєдналося із низькими тарифами і новими акціями, які хотілося замовляти, на відміну від того, що ті, кого ти, a_tar, піариш, зараз пропонують.
Молодь - двигун прогресу, а тому як тільки КС прив'язав їх до себе, а ліпше сказати - приманив, то молоді люди притягували (не свідомо) своїх друзів, а, почасти, батьків.
Ні для кого не є секретом, що частіше за все саме дівчата в тих мобільних фішках нічого не шарять, а через те - не могли протистояти своїм коханим, коли ті їм дарували або рекомендували стартові пакети КС (тут , якщо комусь так краще, можна підставити значення Діджус - суть від того не зміниться).
Коли двоє старших людей, бодай років по 30 або більше побачили рекламу із вигідними тарифами - одразу всі підключаються до КС (див. мою думку про лохотрон в рекламі).
Коли у дитини КС - неодмінно і у батьків у більшості випадків буде той-таки КС.
a_tar, звертаюся до тебе, а також до твоєї групи підтримки - зрозуміло, що я мав на увазі, коли про нав'язування сказав?
Сподіваюся, ти не кидатимеш більше таких возвеличувальних записів про КС, а то таке і справді читати важко.
Якщо ти тут з метою розпіарити розпіарених - можеш і поразки тут зазнати...
Дядько, как не стыдно! Я просто высказал мнение, а ты с уважаемым Rainbow на пару разводишь базар. Или мнение, отличимое от Вашего, не имеет право на существование?!
Ну и на последок у меня для тебя новость: мне безразлично, считаешь ты меня Неопытным пиарщиком или кем ты там меня придумал себе (ну просто фея цветов: сама придумала, сама поверила...)...
Ну вот и все.
Мне удобен киевустар - это мое мнение.
21.07.2009 15:58
Verden vova-mobile, Дурнички, підкріплені хіба що власним досідом. Крім того, сам із собою вступаєш в полеміку. Судячи з твого посту, постає питання: Ким нав"язаний? Молоддю? Ну так, якщо молодь - "двигун прогресу", то чому ніхто з них один одному не нав"язує лайф? Чому від Білайна крутять носом, хоча в нього тарифи зовсім непогані? Цікаво, що сам ти визнав:
Цитата:
"Один із факторів, які посприяли популяризації КС - були найкраще покриття (мова іде про саме захід України, звідки, за словами автора, він і є), а також достатньо висока (можна сказати найвища) якість зв'язку."
А, судячи з подяки модера, він таки, виходить, згоден, що в КС присутні ті фактори, що описані тобою вище(тоді взагалі не зрозуміло, з ким він намагається вступити в суперечку: виходить, сам із собою?:) ) Крім того, про дитину - взагалі смішно: Якщо в батьків буде КС, то й у дитини він буде. І вже дитина зможе потім сама собі купувати додаткові сімки і користуватись іншими, але це не значить, що батьки зразу кинулись - і перейшли на оператора дитини.
Ну й наразі, просто згадаю один іепізод з життя: моя знайома постійно юзала Джус, потім я дав ій Мобік, вона ним користувалась до "модернізації", коли Білайн поламав мережу й ніц не працювало. Скаржилася, що до неї не можуть додзвонитись, і викинула згодом сімку, вернувшись на джус. Та й що говорити про якість? В мене особисто там, де мені потрібно, нема покриття (нормального) Білайна, хоча я ним тривалй час успішно користувався. Знаєте, зимою виходити на засніжений город, щоб поговорити - не дуже файна перспектива. Вже не кажучи про те, що згодом(уже в кімнаті) треба шукати нормальне положення телефону, щоб був стійкий рівень сигналу і не пропадала мережа. Так що давайте тут про "пАкритіє", як любить Райдуга перекручувати, і про те, що когось хтось силує триматись за щось одне, говорити не будемо: коли раніше воно було не повсюди, люди вибирали одне з двох. Зараз же вибір є. І той, кому потрібне покриття і можливість зхавжди бути пов"язаним зі світом, робитьс вій вибір на користь слонів. Кому покриття по барабану, і подобається користуватись зв"язком "відм іста до міста"(пам"ятаю, якщо не помиляюсь: як колись Райдуга писав про подорожі на Львівщину через Немішаєво - ціла епопея!:))) )
P.S.стосовно посту №24, ти, видно, не зрозумів сарказму:) Ну та хай там:)
20.07.2009 23:23
vova-mobile a_tar, ти що - один із тих, хто розпіарює всім відомий Київстар?
Так от, доведеться тобі, недосвідченому піарщику, пояснити, чому я вважаю (і не лише я!), що і КС і Діджус - нав'язані.
Один із факторів, які посприяли популяризації КС - були найкраще покриття (мова іде про саме захід України, звідки, за словами автора, він і є), а також достатньо висока (можна сказати найвища) якість зв'язку.
Це все вдало поєдналося із низькими тарифами і новими акціями, які хотілося замовляти, на відміну від того, що ті, кого ти, a_tar, піариш, зараз пропонують.
Молодь - двигун прогресу, а тому як тільки КС прив'язав їх до себе, а ліпше сказати - приманив, то молоді люди притягували (не свідомо) своїх друзів, а, почасти, батьків.
Ні для кого не є секретом, що частіше за все саме дівчата в тих мобільних фішках нічого не шарять, а через те - не могли протистояти своїм коханим, коли ті їм дарували або рекомендували стартові пакети КС (тут , якщо комусь так краще, можна підставити значення Діджус - суть від того не зміниться).
Коли двоє старших людей, бодай років по 30 або більше побачили рекламу із вигідними тарифами - одразу всі підключаються до КС (див. мою думку про лохотрон в рекламі).
Коли у дитини КС - неодмінно і у батьків у більшості випадків буде той-таки КС.
a_tar, звертаюся до тебе, а також до твоєї групи підтримки - зрозуміло, що я мав на увазі, коли про нав'язування сказав?
Сподіваюся, ти не кидатимеш більше таких возвеличувальних записів про КС, а то таке і справді читати важко.
Якщо ти тут з метою розпіарити розпіарених - можеш і поразки тут зазнати...
20.07.2009 19:16
a_tar у каждого оператора можно найти бывших недовольных абонентов и теперешних недовольных абонентов
Я свое мнение не превращаю в декларацию.
20.07.2009 17:46
Rainbow a_tar, як на то пішло то не тільки моє але і багатьох петерішниіх/колишніх абонентів КС зі Львова.
20.07.2009 16:41
a_tar
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
a_tar, як на то пішло то у Львові якість послуг колгоспа далеко в кінці якщо брати до уваги всіх операторів. При тому якщо не найгріше. То ще треба Лайф гірше КС. Друге питання що Львів область силить на колгоспі в більшості.
Это не факт, а твоё личное субъективное мнение.
20.07.2009 13:06
Rainbow a_tar, як на то пішло то у Львові якість послуг колгоспа далеко в кінці якщо брати до уваги всіх операторів. При тому якщо не найгріше. То ще треба Лайф гірше КС. Друге питання що Львів область силить на колгоспі в більшості.
В этой теме более 20 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения