Тема: PEOPLEnet відкриває інтернет для всіх за допомогою нової програми «Приходь зі своїм» Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Первый UMTS оператор Украины (4 буквы, кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
25.11.2009 11:36
Rainbow Можна. Тим більше U720. Люди прошивали без проблем. В чому проблема можна гадати лише.
24.11.2009 16:07
yuraleo
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
В тебе Віста?
На скриншоте Виста. Но тестировал в XP и Vista. И очень сомневаюсь, что можно прошить модем этой програмой. Может кто-то поделиться своим опытом?

http://people.net.ua/happyuser/
16.11.2009 13:41
Rainbow В тебе Віста?
14.11.2009 14:26
yuraleo Установил эту программу "PEOPLEnet". Но после запуска либо вообще подвисает либо отображает ошибку - "Ошибка связи с сервером. Проверьте наличие соединения с сетью Интернет".



С интернетом все ок, проверено на нескольких компьютерах.
Модем Novatel U720, драйвера успешно установлены.
В кол-центре ничем не могут помочь. в ЦОК тож не понимают где проблема.

Удалось хоть кому-то зарегистрироваться и прошить модем этой програмой?
26.08.2009 12:14
testir доставка в районе 15-20 баксов. Если брать 3-4 модема, то их с/с получается примерно 25 баксов.
20.08.2009 13:29
Yurchik
Цитата:
Сообщение от dima1 Посмотреть сообщение
На аукціоні можливо купити за 20 доларів новий модем, або бувший у використанні за 10.
А доставка? Еще бы ссылку на номер лота дали.
20.08.2009 01:34
dima1
PEOPLEnet відкриває інтернет для всіх за допомогою нової програми «Приходь зі своїм»

Компанією PEOPLEnet спільно із співробітниками ПриватБанку була розроблена програма для підключення та налаштування роботи в мережі PEOPLEnet найбільш поширеного у світі обладнання. Тепер Ви маєте можливість придбати модем в будь-якому місці (у дилерів; на радіоринку; в інтернеті на аукціонах таких як ebay.com та ін), скачати програму і підключити його до мережі PEOPLEnet.

Підключення безкоштовне і займає всього 5 хвилин, що заощадить Ваш час на відвідування офісу. Відразу після підключення Ви зможете поповнити рахунок і користуватися всіма перевагами бездротового інтернету від компанії PEOPLEnet.


Компанія PEOPLEnet пропонує приватним особам та дилерам послугу підключення до мобільного інтернету "Приходь зі своїм". Будь-який бажаючий може самостійно підключити своє обладнання до мережі і негайно вийти на простори мобільного широкосмугового інтернету. Для цього необхідно завантажити програму з сайту www.peoplenet.ua, вставити в usb-роз'єм модем і запустити программу.Через хвилину модем підключений до мережі піплнет і після першого поповнення номера на ваш рахунок зарахований подарунок 250 Мегабайт! Поповнювати свій рахунок можливо як он-лайн, так і за допомогою ваучерів PEOPLEnet.

"Для підключення до мобільного Інтернет тепер не потрібні контракти, візит до оператора або дилеру - досить мати модем і декілька хвилин вільного часу" - говорить член Ради директорів компанії PEOPLEnet Олександр Вiтязь. - "Ця послуга не має аналогів на ринку і зробить мобільний інтернет доступним, як ніколи, адже сьогодні модеми для мобільного інтернету на аукціоні ebay.com може придбати навіть школяр".

На аукціоні можливо купити за 20 доларів новий модем, або бувший у використанні за 10. Тепер мобільний інтернет від піплнет по кишені абсолютній більшості наших громадян.

Нова революційна технологія, розроблена Центром Електронного Бізнесу Приватбанку, також дозволяє будь-якій фізичній або юридичній особі стати дилером компанії та отримувати грошову винагороду за кожен підключений до мережі модем. Для цього потрібно запрограмувати більше одного модему, і PEOPLEnet автоматично нарахувати вам грошову винагороду через систему liqpay.com - платіжну систему партнера ПриватБанку.

«Мобільні технології нашого партнера компанії PEOPLEnet допомагають клієнтам завжди бути на зв'язку, де б вони не знаходилися. ПриватБанк ж дає можливість поповнити свій рахунок в будь-який час доби й у будь-якій точці планети - через саму широку мережу відділень, банкоматів, платіжних та POS-терміналів, а також наш Інтернет банк "Приват24" та послугу мобільного банкінгу "- зазначає Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет.

Джерело: http://www.people.net.ua/press/release/?id=555

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения