Тема: Общение с компанией LG Electronics Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Название оператора с символикой смайлика (4 буквы, кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
16.11.2011 06:00
EGOIST Наконец-то LG научились делать хрошие и действительно качественные смартфоны.

Первый Андроид у меня был Р500, затем купил Самсунг гелексиС , по сранению с ЛыЖей как детская игрушка, глянец поцарапaлся и крышка на оконтовке треснула в двух местах. Жуть.

Созрел на более дорогой двухядерный смартфон, взял P990 (X2). Собран хорошо + софт-тач! Ну и тьху-тьху-тьху, никогда небыло проблем с лыжами.

P.S. Я не пиарщик, реальный пользователь который ОЧЕНЬ часто меняет трубки.
23.03.2011 17:54
Rainbow 0. Поставити драйвера
1. Перевести тел. в режим модема (на нормальних телефонах в меню є таке).
2. Настроїти зєднання на компі.
Це якщо через кабель. Як через BlueTooth, не знаю.
23.03.2011 17:38
Геннадий 67
LG GX300

Максим. Подскажи пожалуйста как использовать данный телефон как модем через блютуз или кабель? Какие настройки надо делать в компе?
09.08.2010 14:31
igorlesn В дилерів є деякі cdma телефони, які вони продають як lg. Свого часу навіть people net потипу офіційно продавало ваш телефон з офіційною гарантією. Чи ви виробляєте такі телефони? Якщо так, то чому їх нема на сайті?
05.08.2010 15:56
LGUkraine
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
LGUkraine, а UMTS/HSDPA? Є такі двохсімні?
Поки що немає.
30.07.2010 13:15
Rainbow LGUkraine, а UMTS/HSDPA? Є такі двохсімні?
30.07.2010 13:08
LGUkraine На каждом из двухсимников есть EDGE, их все можно использовать как модемы.

3G не поддерживается.
21.07.2010 17:31
Rainbow LGUkraine, GPRS чи EDGE?
Двомережеві, наскільки я зрозумів зі специфікації, UMTS/HSDPA nicht verstehen?
21.07.2010 17:29
Malky Что есть GPRS - понятно. Но для WAP или же может использоваться в качестве модема для подключения компьютера? - вот это не вполне понятно.
21.07.2010 17:23
LGUkraine GPRS есть в каждом новом двухсимнике (GX200, GX300, GX500)
16.07.2010 07:09
Malky В каких из новых "двухсимников" LG есть GPRS-модем? Т.к. не совсем понятно, то ли там просто wap, то ли есть возможность использования телефона в качестве модема.
09.07.2010 22:15
Malky
Цитата:
Це тлумачення Конституційного Суду України від 2003 року. ОБГОВОРЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ!
Ой ли) Когда выгодно - то конечно, "не підлягає", а когда что-то не нравится, так мол "пошли они..."
09.07.2010 12:55
roger
Цитата:
Сообщение от LGUkraine Посмотреть сообщение
LG GT540. OS Android, Wi-Fi 802.11 b/g, HSDPA 7.2 Mbps, поштовий клієнт є, фронтальної відеокамери і навігатора немає. Для Андроїда можна знайти потрібний Вам софт.
Дякую, без навігатора і камери я не можу купити. Якщо появиться повний спектр функціоналу, дайте знати. Поки приглядаюся до холодильників типу Side-by-Side. Будуть запитання - задам неодмінно.
P.S. В Україні усі інші мови, крім української є іноземними. Це тлумачення Конституційного Суду України від 2003 року. ОБГОВОРЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ!
Якщо б англійською мовою здійснювалась підтримка по усьому ЄС, то можна було б про щось говорити в Україні. Наразі мене натягують ні не на мову виробника, ні не на англійську мову, а на казна що. Так не піде. Ми тут не лохи.
09.07.2010 12:19
LGUkraine
Цитата:
Ну і запитання появилось у мене до LG. Усе частіше поглядаю в сторону ваших смартфонів як заміну, або паралельне використання з смартфонами Нокіа. Яка модель має вбудований навігатор, Wi-Fi, HSDPA до 7,2 Мб/с, поштовий клієнт, фронтальну відеокамеру, SIP- клієнт одночасно. Після позитивної відповіді задам уточнюючі запитання.
LG GT540. OS Android, Wi-Fi 802.11 b/g, HSDPA 7.2 Mbps, поштовий клієнт є, фронтальної відеокамери і навігатора немає. Для Андроїда можна знайти потрібний Вам софт.
09.07.2010 00:40
igorlesn
Цитата:
Сообщение от LGUkraine Посмотреть сообщение
Назвіть, будь-ласка, дати, коли Ви телефонували і Вам відповідали російською.
Я дати не запам’ятовув, з 24.06 до вчора. Вчора (в середу) і в цей понеділок дзвонив в відділ аксесуарів.

Цитата:
Сообщение от LGUkraine Посмотреть сообщение
До того ж сайт allgsm також на російскькій - "Быстрый ответ", "Беседка форума", "Мобильный форум без границ" ітд. Кнопка Community взагалі на англійській. Це ж не заважає нам спілкуватись?
Якщо ви не помітили, то можу вам скрін прікріпити, де мову на українську можна перемкнути...
08.07.2010 23:19
Malky
Цитата:
Ніхто не розпалює мовну ворожнечу. Це ваші люди записали автоінформатори іноземною мовою і саме це, саме ці дії є причиною конфлікту.
Называть русский иностранным на Украине уже довольно провокативно. Так что лучше не трогать этот вопрос. Хотя меня бы и англоязычная поддержка устроила )
08.07.2010 21:56
roger Ніхто не розпалює мовну ворожнечу. Це ваші люди записали автоінформатори іноземною мовою і саме це, саме ці дії є причиною конфлікту. І уже добрим є те, що нарешті приходить усвідомлення зробленого. Зробіть зміни і, повірте, я оціню їх належним чином.
Вибачаюсь за затримку зі зверненням. Наразі вирішую подібне питання з ПУМБ.

Добавлено через 8 минут
Ну і запитання появилось у мене до LG. Усе частіше поглядаю в сторону ваших смартфонів як заміну, або паралельне використання з смартфонами Нокіа. Яка модель має вбудований навігатор, Wi-Fi, HSDPA до 7,2 Мб/с, поштовий клієнт, фронтальну відеокамеру, SIP- клієнт одночасно. Після позитивної відповіді задам уточнюючі запитання.
08.07.2010 19:35
LGUkraine я тут для того, щоб спілкуватись з людьми, яким цікава техніка LG, і, в жодному разі, не обговорювати мовне питання.

Я вже декілька раз передав ваші побажання до відповідних людей. Ми будемо працювати над рішенням. Назвіть, будь-ласка, дати, коли Ви телефонували і Вам відповідали російською.

Дуже прошу надалі не розпалювати міжмовну ворожнечу в данній темі. До того ж сайт allgsm також на російскькій - "Быстрый ответ", "Беседка форума", "Мобильный форум без границ" ітд. Кнопка Community взагалі на англійській. Це ж не заважає нам спілкуватись?
05.07.2010 20:05
igorlesn LGUkraine, навішо ви тут? Поглузувати з українців, які намагаються відстояти своє право на мову, чи взнати думки ваших потенційних клієнтів? Так, звернення roger ви проігноруєте, або ще раз поглузуєте зробив якусь відписку, добре якщо вона буде на українській, а не на іноземній... А все тому, що у нас нема такого закона, який би захищав нашу мову. Тому для Франції сайт France Françai, для Німетчини Germany Deutsch... бо в них є закони які захищають їх мову. І не розказуйте байки, про те, що ваш сайт не підтримує дві мови. Для деяких країн все ж таки зроблено дві мови. Тому небажання робити сайт українською, сприймається як неповага. Та і взагалі не потрібно дві мови, достатньо однієї, української. Кому потрібна російська, може її вибрати спокійно, у вас таких російськомовних сайтів багацько.
Сприводу ваших співробітників які володіють українською... Дзвонив в ваш контакт центр 2 рази і 2 рази в відділ аксесуарів, мені напевно не пощастило. Тому також не розказуйте казки...
Так що одного вашого клієнта ви точно втратили, доки не зміните українофобську політику, а це як мінімум виправити мови на сайті та автоінформаторі, і заохотити співробітників використовувати українську, коли до них на ній звертаються (взагалі це основи ділового етікета...).
02.07.2010 18:53
LGUkraine roger, ждем Ваше письменное обращение.

2 all - с радостью отвечу на любые вопросы касательно техники LG.
В этой теме более 20 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения