Тема: Зарплата в Укртелекоме Ответить в теме
Ваше имя пользователя: Для входа нажмите здесь
Случайный вопрос
Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!"
Первый UMTS оператор Украины (4 буквы, кириллица)
Заголовок:
  
Сообщение:
BB коды Вкл., Смайлы Вкл., [IMG] код Вкл., HTML код Выкл.
Иконки для сообщений
Вы можете выбрать иконку, характеризующую сообщение:
 

Дополнительные опции
Другое

Просмотр темы (новые вначале)
13.12.2011 11:07
антигерой LOL 8 - )))
05.12.2011 11:59
антигерой Работал грузчиком день через день, смена 12 часов и получал 1500 в месяц. График относительно свободный - можно было подменяться когда надо. Но уволился - надоело. Теперь живу на даче случайными заказами и ниграмма не жалею.

Недавно соседям по даче выкопал яму и снёс сарай ломиком - неделю не сильно напрягаясь - часа по 4 в день ковырялся. Заплатили 1000 гр.

А какой смысл работать 5 дней в неделю по 8 часов за 1000 гривен ??? Или теперь больше ???

ЗЫ.
Наша лопата упала в болото, какая зарплата - такая работа :-)))
12.11.2011 22:18
gricom Rainbow, Це питання не до мене,тому що я про ціни на продукти харчування за кордоном я знаю. я був у шести країнах європи. І давайте думати не про весь світ а про свою країну. Це все залежить від нас самих. А наш народ живе по призказці: моя хата з краю. Я так думаю за що боролися на то і напоролися!!! Дякую.
12.11.2011 20:26
Rainbow gricom, для багатьох людей у світі це стосується. Друге питання, що при таких зарплатах, які отримують більшість громадян України на їду не завжди достатньо. І відкрию вам невелику таємницю: у Німеччині подавляюча більшість продуктів дешевше ніж у нас. Українці, котрі живуть біля кордону їздять затарюватись продуктами у Польщу, Угорщину, Румунію. Суть розумієте?
12.11.2011 20:20
gricom Я считаю,сколько нашему брату не повышай зарплату, ему всегда будет мало. И как говориться: маленькие деньги - маленькие проблемы, большие деньги - большие проблемы!
11.11.2011 12:37
Rainbow Marek, все залежить від посади. На деяких посадах у Колгоспі можуть аналогічні завидувати.
11.11.2011 11:41
dima1
Цитата:
Сообщение от Marek Посмотреть сообщение
В Укртелекоме очень низкие зарплаты
Низкие по сравнению с кем? Или на Ваш взгляд низкие? Укртелеком предлагает средние зарплаты по отрасли в конкретных населённых пунктах. Если какая-то компания предлагает больше за тот же объём работы, то полное право работника перейти куда он сам захочет. Крепостное право отменили давно.
11.11.2011 00:16
Marek
Цитата:
Сообщение от ss12399 Посмотреть сообщение
Кто вам доктор, что вы не пан компьютерный инженер? Кто на что учился.Не нравится работа - идите в электрики, переучиваться почти не надо - родственная профессия, а зато какая дефицитная! Хотя, электрику думать надо, в отличие от некоторых т.н. "монтеров".
Да, на словах проблемы человека так легко решить, если это не вы сами и не ваши проблемы.
В Укртелекоме очень низкие зарплаты, поэтому профессионалам там нечего делать, разве что молодым руку набивать.
26.09.2011 15:39
Rainbow dima1, загалом так воно і є. Друге питання, що знайти аналогічну роботу у малих містах дуже проблемно.
26.09.2011 15:17
dima1 Rainbow, Я думаю что Укртелеком предлагает средние условия работы на рынке в этом городе. Так что нужно подымать общее состояние труда, а не требовать привилегий от конкретной компании.

По поводу
Цитата:
раз сказал что небуду то начальник сказал пошел на х..
так а как по другому Вы хотите? Это бизнес. Хочешь - работай, не хочешь - не работай. Никто не заставляет.
26.09.2011 12:43
Rainbow Олександррр, що тут сказати.. Цирк поїхав (совок розпався), а клоуні (совдепівські начальники) залишилсь.
26.09.2011 07:55
Олександррр
зарплата в укртелекоме

Город 36000 народа +села ближайшие где может дотянуть adsl 3500 абонентов + dial-up 2000 абонентов +атс si2000 на 5000 номеров и это все делаю я один за 2100 грязными, премий нет никаких до дня связи всем по 50 мне 80 грн. вот и все. езджу на велосипеде который купил сам, за 6 лет работы купил 4 велосипеда так как те поломались, монтерам и то выдают а мне неположено. была до 2008 гда доплата до адсл 40 процентов, с 2008 года доплату сняли перевели на инженера интернета а станцию заставляют на шарика обслуживать, раз сказал что небуду то начальник сказал пошел на х.. вот такая работа, каждый день хочу расчитаться, то жена сбивает то мать. это при том что 6 лет учился в Академии связи
23.09.2011 01:45
Rainbow
Львовские «укртелекомовцы» готовят забастовку

Работники Львовского отделения «Укртелекома» собираются создать независимый профсоюз с целью защиты своих прав и организации акций протеста. Об этом 21 сентября в комментарии «Zik.com.ua» сообщил председатель Конфедерации свободных профсоюзов Львовщины Андрей Соколов.

По словам Соколова, новый владелец «Укртелекома» при приватизации предприятия взял на себя обязательства, среди которых - 3 года не сокращать численность работников, вкладывать деньги, проводить модернизацию предприятия. В случае невыполнения этих обязательств предприятие может быть возвращено государству.

По словам Соколова, на сегодня работников львовского отделения поставили перед выбором: ухудшение условий труда или увольнения.

«Во Львовском отделении «Укртелекома» всех без исключения работников предупредили о двух возможных вариантах: либо они соглашаются на ухудшение условий работы 0,8 и 0,9 ставки, или они будут уволены.
Это прямое нарушение инвестиционных обязательств, поскольку сокращение нагрузки меньше ставки - это, фактически, является сокращение количества ставок.

То есть, если человек не согласится, а он имеет право не согласиться, будет уволен», - рассказал Соклов.

Вместе с тем, по его словам, работники Львовского отделения «Укртелекома» (а их более 300) обнаружили, что «за их спинами» официальный профсоюз дал согласие на такие действия.

«Люди собрались, за несколько дней вышли из этого профсоюза, сегодня состоится учредительное собрание новой организации. Цель не только создать профсоюз, но и спланировать, какие должны быть действия коллектива, как себя защитить», - рассказал Соколов.

«У людей фактически отнимают работу. Люди должны выбирать: либо увольняться, либо работать неполный рабочий день. Большое количество людей очень радикально настроены. Мало есть таких фактов, когда весь коллектив дружно выражает протест. Думаю, мы зарегистрируем трудовой спор, спланируем предупредительные акции, а затем, если это не поможет, будем готовиться к забастовке», - добавил Соколов.

Инф.: http://proit.com.ua/
06.05.2011 00:10
Rainbow Виктор В, все вирішують кадри. Якщо будуть користуватись фразою Йосипа Вісароновича, но що тільки не можливо. Яскравий приклад ПіплНет.
05.05.2011 23:35
Виктор В
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
Виктор В, скоро різниця буде більш замітна. На кадрах починають економити добряче.
Я не думаю. Зміни почнуться, коли Ахметов все повністю прибере. Але не думаю, що вони будуть на стільки революційні, в тому плані що торкаеться "ОГО"
04.05.2011 23:53
Rainbow Виктор В, скоро різниця буде більш замітна. На кадрах починають економити добряче.
04.05.2011 23:28
Виктор В
Цитата:
Сообщение от ss100 Посмотреть сообщение
Хм. Слава богу я звалив.... Жалко хлопців.... Дійсно спиваються люди.... Але зрозумійте про що я--- якщо толкова господиня наводить порядок то скрізь і зразу а безтолкова... один куточок почистила (тобіш простих роботяг в нашому випадку) а зверху павутиння яке висить над головою... а нехай я сьогодні втомилася нехай ще повисить.... В мене лишилися друзі в телекомі... ви говорите переїхати з сімьєю.... попробуйте (не буквально в думці)да і куди.... хто чекає робітника років в 35-50. Ну скажімо преїхали найли роботу... а все ж таки хто лишиться нам телефон поремонтувати..... Зрозумійте якщо прийде на місце дільничого монтера свіжа людина навіть сама найграмотніша то не зразу буде знати свою дільницю осолбливо це стосується невеликих райцентрів і сільскої місцевосці.... У нас особисто монтер намотує пішком!!! мінімум кілометрів 10 вдень при тому несучи кігті,лази... Пьють? Вибачайте але коли до мене приходить людина і бачу що вона старається зробити на совість (навіть має свій обжимнік щоб пропатчити коли потрібно дрота) то звісно я і пообідати дам і підвезу його куди йому потрібно.... Але... але... але.. коли привезли компютерного бога який ставив мені інтернет (звісно що я міг би сам все зробити але блонда в абонвідділі мене пелко переконувала щоб я заплатив все таки 60 гривень бо самостійного підключення у них.... немає!!!!!)... Дочекався... так вийшло що компютерного бога раніше привезли як прийшов монтер.... На жаль на той момент був вдома тільки 15-річний син але це що я побачив прийшовши додому.... жах!!!! ТРП на кіці зріт примотаний ізострічкою (до речі син дав бо в них небуло!!!!) відстань від телефонної розетки до компютера 9 метрів і ТРП прибито 3 (трьома!!!!) гвізками (бо більше небуло у них гвіздків!!!) при переході в сусідню кімнату положене просто на поріг!!!! хоча син говорив генію зачекайте я візьму інструмент зараз і все просверлю.... сказали ти ще сопливий ти не лізь ти зачекай... повторюсь проложили просто через поріг і порадили в сусідню кімнату незакривати двері!!!!! що дріт не переламався... я був шокований!!! Через декілька днів їдучи машиною зустрів простого майстра-монтера дільничого... привіз додому... він тут же все вирвав поїхали з ним в магазин купили все що потрібно (обійшлося в 12 гривнів!!! всього ) і цей майстер потративши всього 20 хвилин зробив все дійсно на совість і як потрібно.Після цього не тільки перевірив а й малому розказав що таке бридж що таке роутер як це все налаштувати також підключив і знову показав як налаштувати IPTV (хоче я говорив що сам пызныше налаштую).То як скажіть такій людині не заплатити і не дати пообідати??? До речі мужик працює більше 10 років і все ще по 3!!!! (третьому) розряду!!! То це все означає що треба нах гнати таких компютерних богів а на їх місце ставити отаких як висловився Rainbow ламерів!! а ці нехай з кігтями бігають. Отаким людям треба зарплату давати!!!
Якось упустив сфотографувати дві роботи для порівняння...

Добавлено через 8 минут
Да до речі... Все рівно ніхто з трішки вищого керівництва сюди не загладає а тому нема сенсу тут тріпатися.Я просто хотів запитати простих хлопців які ще лишилися в укртелекомі--ХЛОПЦІ А ЯК ВАМ ЗАРАЗ ЖИВЕТЬСЯ??? СИ Є ХОЧ НАТЯК НА ПОКРАЩЕННЯ ПІСЛЯ ПРИХВАТИЗАЦІЇ??? ЧИ ХОЧ ТРОХИ КАПАЮТЬ КОПІЙКИ ПІД НАЗВОЮ ПРЕМІЯ?
А також запитати людей з других регыонів-- НАРОД А УВАС ТАКОЖ АНАЛОГІЧНА СИТУАЦІЯ??? ЧИ МОЖЕ Є НАТЯК НА ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ ПІСЛЯ ПРИХВАТИЗАЦІЇ??
Оце все що хотілося б знати а тут все переросло в дебати як в верховнвй раді Дякую..
ss100 ты слишком предвзят. Сейчас имею такой же инет как с УТ от частной компании, особых различий не ощущаю. Конечно, разводку делали "свои". Чесно говорю не помню как с УТ, но на то время меня устраивало.
04.05.2011 18:44
Rainbow ss100, те що Ви пішли з цього совка, зробили правильно. Якщо інші люди зроблять так само, замість того щоб горе в горілці топити, то що слідуюча черга буде за начальником, так як сам він полізе прокладати кабель.
З цього приводу нагадало мені одну прекрасну українську авіакомпанію: Аеросвіт/Дніпроавіа/ДонбасАеро/WindRose. Так от дожились до того що льотчиків звільняють за п’янку. Причини одні і ті ж.. А дальше думайте самі.
04.05.2011 02:41
ss100 Хм. Слава богу я звалив.... Жалко хлопців.... Дійсно спиваються люди.... Але зрозумійте про що я--- якщо толкова господиня наводить порядок то скрізь і зразу а безтолкова... один куточок почистила (тобіш простих роботяг в нашому випадку) а зверху павутиння яке висить над головою... а нехай я сьогодні втомилася нехай ще повисить.... В мене лишилися друзі в телекомі... ви говорите переїхати з сімьєю.... попробуйте (не буквально в думці)да і куди.... хто чекає робітника років в 35-50. Ну скажімо преїхали найли роботу... а все ж таки хто лишиться нам телефон поремонтувати..... Зрозумійте якщо прийде на місце дільничого монтера свіжа людина навіть сама найграмотніша то не зразу буде знати свою дільницю осолбливо це стосується невеликих райцентрів і сільскої місцевосці.... У нас особисто монтер намотує пішком!!! мінімум кілометрів 10 вдень при тому несучи кігті,лази... Пьють? Вибачайте але коли до мене приходить людина і бачу що вона старається зробити на совість (навіть має свій обжимнік щоб пропатчити коли потрібно дрота) то звісно я і пообідати дам і підвезу його куди йому потрібно.... Але... але... але.. коли привезли компютерного бога який ставив мені інтернет (звісно що я міг би сам все зробити але блонда в абонвідділі мене пелко переконувала щоб я заплатив все таки 60 гривень бо самостійного підключення у них.... немає!!!!!)... Дочекався... так вийшло що компютерного бога раніше привезли як прийшов монтер.... На жаль на той момент був вдома тільки 15-річний син але це що я побачив прийшовши додому.... жах!!!! ТРП на кіці зріт примотаний ізострічкою (до речі син дав бо в них небуло!!!!) відстань від телефонної розетки до компютера 9 метрів і ТРП прибито 3 (трьома!!!!) гвізками (бо більше небуло у них гвіздків!!!) при переході в сусідню кімнату положене просто на поріг!!!! хоча син говорив генію зачекайте я візьму інструмент зараз і все просверлю.... сказали ти ще сопливий ти не лізь ти зачекай... повторюсь проложили просто через поріг і порадили в сусідню кімнату незакривати двері!!!!! що дріт не переламався... я був шокований!!! Через декілька днів їдучи машиною зустрів простого майстра-монтера дільничого... привіз додому... він тут же все вирвав поїхали з ним в магазин купили все що потрібно (обійшлося в 12 гривнів!!! всього ) і цей майстер потративши всього 20 хвилин зробив все дійсно на совість і як потрібно.Після цього не тільки перевірив а й малому розказав що таке бридж що таке роутер як це все налаштувати також підключив і знову показав як налаштувати IPTV (хоче я говорив що сам пызныше налаштую).То як скажіть такій людині не заплатити і не дати пообідати??? До речі мужик працює більше 10 років і все ще по 3!!!! (третьому) розряду!!! То це все означає що треба нах гнати таких компютерних богів а на їх місце ставити отаких як висловився Rainbow ламерів!! а ці нехай з кігтями бігають. Отаким людям треба зарплату давати!!!
Якось упустив сфотографувати дві роботи для порівняння...

Добавлено через 8 минут
Да до речі... Все рівно ніхто з трішки вищого керівництва сюди не загладає а тому нема сенсу тут тріпатися.Я просто хотів запитати простих хлопців які ще лишилися в укртелекомі--ХЛОПЦІ А ЯК ВАМ ЗАРАЗ ЖИВЕТЬСЯ??? СИ Є ХОЧ НАТЯК НА ПОКРАЩЕННЯ ПІСЛЯ ПРИХВАТИЗАЦІЇ??? ЧИ ХОЧ ТРОХИ КАПАЮТЬ КОПІЙКИ ПІД НАЗВОЮ ПРЕМІЯ?
А також запитати людей з других регыонів-- НАРОД А УВАС ТАКОЖ АНАЛОГІЧНА СИТУАЦІЯ??? ЧИ МОЖЕ Є НАТЯК НА ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ ПІСЛЯ ПРИХВАТИЗАЦІЇ??
Оце все що хотілося б знати а тут все переросло в дебати як в верховнвй раді Дякую..
04.05.2011 00:12
Rainbow ss100, про комп’ютерного інженера. Скоріш за все його професіоналізм теж не особливо високий. А чому возять на машині, тому що іншого найти буде ой як проблемно. Навіть ламера.
Про ваше с.м.т. і "сім’ї тримають". А плюнути на це все і виїхати сім’єю? Знову знайдеться 150 причин. Просто скажу: хто хоче, шукає можливість, хто не хоче шукає причину. Совок закінчився, панове. Все. Кіна не буде. Хочете совка, в Північну Корею велкам.
До тупорилого начальства теж черга дійде. Питання тільки коли. Тут я з Вами цілком згоден що більшість начальників абсолютно не потрібні. А також про якість виконання обов’язків іншими працівниками. Але у мене друге питання: для Вас вони елемент похвали? Ви хочете бути так як вони? Ситуація що інженер не знає елементарних речей, цілком звична ситуація для совкових контор. Особливо на периферії. Тесть брата розказував про одну блонді яку взяли на роботу інженером на ще один совок, ака Укрзалізниця, так вона не в курсі чим вимірювати напругу. На УТК таких випадків не менше. Я в цьому переконаний. Скільки воно буде тривати.. Тут бабка на двоє гадала. Але вердикт однозначний: звідси треба валити нах. Один мій знайомий, який працює в мобільному підрозділі про те мені казав ще пів року тому. Дальше Вам вирішувати що робити: бути жертвою, чи облаштовувати життя по іншому.
В этой теме более 20 ответов(а). Нажмите здесь, чтобы перезагрузить эту тему.

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения