Первый неофициальный мобильный форум Украины

Первый неофициальный мобильный форум Украины (/forum/)
-   Обо всём (http://allmobile.ua/forum/obo-vsyom/)
-   -   Експертна оцінка обладнання і техніки (http://allmobile.ua/forum/obo-vsyom/13584-ekspertna-ocn-nka-obladnannya-n-tehnn-ki.html)

newsmaker 10.12.2017 06:36

Експертна оцінка обладнання і техніки
 
Експертна оцінка обладнання і техніки


Експертна оцінка обладнання і майна – це досить поширена послуга. Скільки вона коштує? Що вонаhttp://оценка-киев.укр/wp-content/up...B2-300x200.jpg вирішує? Де її замовити? На ці та інші питання спробуємо дати Вам відповідь!

Перед тим, як читати цю статтю, радимо Вам спочатку ознайомитись із інформацією щодо оцінки обладнання і машин http://www.khoriv.kiev.ua/. Там досить професійно описано основні аспекти цієї послуги. А ми ж рухаємось далі.

Що вирішує оцінка обладнання і техніки? Хто проводить таку роботу?


Експертну оцінка обладнання і техніки проводять експерти оцінювачі, які працюють в штаті оціночних копаній, що мають всі відповідні сертифікати і свідоцтва. Це не сантехніки чи механіки, де не обов’язково закінчувати університет, отримувати диплом про освіту. Спеціалісти, які виконують таку роботу, мають вищу освіту, пройшли навчання за напрямком «оцінка обладнання і машин», склали іспити в Фонді Державного майна, а також отримали свідоцтво.

Кожного експерта можна легко від слідкувати і знайти в електронному реєстрі оцінювачів: знайти їхню основну інформацію, подивитись і ознайомитись із напрямком діяльності.

Важливо знати: «Якщо в оцінювача відкрити лише напрямок «оцінка нерухомості», то проводити оцінку обладнання і техніки він не має повноваження і права!»

Коли потрібна така послуга? Така робота вирішує наступні задачі:


  • для передачі техніки під заставу: ломбард, банк, нотаріус. Вам потрібно отримати грошову компенсацію в вигляді застави? Вам потрібна експертна оцінка із встановленою ціною Вашого заставного майна!
  • для пред’явлення в суді. Ваш працівник втратив ноутбук, вкрав його? Вам потрібно повернути втрачені кошти на цей ноутбук? Потрібно замовити незалежну експертну оцінку ноутбука і звернутися до юристів або суду.
  • для бухгалтерії, податкової. Бухгалтерія проводить переоцінку основних засобів підприємства – в такому випадку ця послуга потрібна обов’язково.
  • Інші цілі.

Скільки коштує така робота? Вартість такої роботи встановлюється індивідуально, але мінімальна вартість складає 500 грн. Виконується така робота за 1-2 дні, якщо це типова техніка чи обладнання.

Джерело інформації: введіть в стрічці пошуку Гугл або Яндекс «оціночна компанія Хорив» і Ви зможете знайти багато корисного щодо оцінки обладнання, техніки, квартир, будинків, автомобілів та іншого майна.

Більш детально про оцінку обладнання, техніки, майна за посиланням: http://www.khoriv.kiev.ua/otsenka-ymuschestva/


Текущее время: 15:19. Часовой пояс GMT +3.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc. Перевод:
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.zCarot