Новая тема Оставить комментарий
 
Опции статьи Опции просмотра

  #1  
Старый
Аватар для newsmaker
newsmaker newsmaker поза форумом
Заглянувший
Регистрация: 01.01.2011
Адрес: Украина

Експертна оцінка обладнання і техніки

от newsmaker 10.12.2017, 06:36

Експертна оцінка обладнання і техніки


Експертна оцінка обладнання і майна – це досить поширена послуга. Скільки вона коштує? Що вона вирішує? Де її замовити? На ці та інші питання спробуємо дати Вам відповідь!

Перед тим, як читати цю статтю, радимо Вам спочатку ознайомитись із інформацією щодо оцінки обладнання і машин http://www.khoriv.kiev.ua/. Там досить професійно описано основні аспекти цієї послуги. А ми ж рухаємось далі.

Що вирішує оцінка обладнання і техніки? Хто проводить таку роботу?


Експертну оцінка обладнання і техніки проводять експерти оцінювачі, які працюють в штаті оціночних копаній, що мають всі відповідні сертифікати і свідоцтва. Це не сантехніки чи механіки, де не обов’язково закінчувати університет, отримувати диплом про освіту. Спеціалісти, які виконують таку роботу, мають вищу освіту, пройшли навчання за напрямком «оцінка обладнання і машин», склали іспити в Фонді Державного майна, а також отримали свідоцтво.

Кожного експерта можна легко від слідкувати і знайти в електронному реєстрі оцінювачів: знайти їхню основну інформацію, подивитись і ознайомитись із напрямком діяльності.

Важливо знати: «Якщо в оцінювача відкрити лише напрямок «оцінка нерухомості», то проводити оцінку обладнання і техніки він не має повноваження і права!»

Коли потрібна така послуга? Така робота вирішує наступні задачі:


  • для передачі техніки під заставу: ломбард, банк, нотаріус. Вам потрібно отримати грошову компенсацію в вигляді застави? Вам потрібна експертна оцінка із встановленою ціною Вашого заставного майна!
  • для пред’явлення в суді. Ваш працівник втратив ноутбук, вкрав його? Вам потрібно повернути втрачені кошти на цей ноутбук? Потрібно замовити незалежну експертну оцінку ноутбука і звернутися до юристів або суду.
  • для бухгалтерії, податкової. Бухгалтерія проводить переоцінку основних засобів підприємства – в такому випадку ця послуга потрібна обов’язково.
  • Інші цілі.

Скільки коштує така робота? Вартість такої роботи встановлюється індивідуально, але мінімальна вартість складає 500 грн. Виконується така робота за 1-2 дні, якщо це типова техніка чи обладнання.

Джерело інформації: введіть в стрічці пошуку Гугл або Яндекс «оціночна компанія Хорив» і Ви зможете знайти багато корисного щодо оцінки обладнання, техніки, квартир, будинків, автомобілів та іншого майна.

Більш детально про оцінку обладнання, техніки, майна за посиланням: http://www.khoriv.kiev.ua/otsenka-ymuschestva/
__________________
-Вам 50?
-Нет лучше сразу соточку!
Ответить с цитированием
Просмотров 258 Комментарии 0
Всего комментариев 0

Комментарии

Новая тема Оставить комментарий


Опции статьи
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие статьи
Статья Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Переваги твердопаливного обладнання HT-Heiztechnik newsmaker Обо всём 0 16.03.2016 15:39
Зміна тарифа церез застаріле обладнання igorlesn Телекоммуникационные услуги УТК 2 28.02.2011 12:22
Спецiальнi цiни на кiнцеве обладнання Utel alexsher ОГО!Мобильный (Utel 3G) 6 28.08.2008 14:37