Новая тема Оставить комментарий
 
Опции статьи Опции просмотра

  #1  
Старый
Аватар для newsmaker
newsmaker newsmaker поза форумом
Заглянувший
Регистрация: 01.01.2011
Адрес: Украина

Чесно - це громадський рух для вільних людей

от newsmaker 29.11.2018, 19:04

З приближенням виборів у громадян виникають неоднозначні асоціації. З одно боку це розуміння того, що найближчим часом є можливість вибрати того, хто буде дійсно працювати в інтересах держави. З іншого – важко перерахувати, скільки вже було тих, хто обіцяв благополуччя. але нажаль, обіцянки, так і залишились обіцянками. Як би там не було – йти на вибори потрібно. Інакше, голос банально пропаде і його можуть використати в незаконних цілях.

Чесно - це громадський рух для вільних людей

Чесно - це громадський рух, де є команда небайдужих людей, котрі дійсно готові працювати на результат, а вся інформація публікується на сайті - chesno.org.

Будь-які дані перевіряються. Ніколи не пропонуємо матеріали, які відверто настроєні проти певної особи, не маючи при цьому підтверджень. Це надзвичайно важливо, адже «чорний» піар це не ті методі, яких притримується рух «Чесно».

Особливий акцент приділяється тим кандидатам, котрі вперше балотуються на посади. Одне діло, коли мова йде про тих, хто вже добре знайомий населенню. Якщо людина вже декілька років в політиці, то про неї складається певна думка. Зовсім інша справа, якщо особа абсолютно нова. Звичайно, важко зрозуміти, ким вона насправді є. Хоча, зі слів цього ж кандидата він асоціюється лише з позитивним.

Рух «Чесно» спрямований на те, аби допомогти дізнатись, варто обирати конкретного кандидата чи ні. Ми абсолютно ні до чого не агітуємо, не спонукаємо. Лише пропонується певний обсяг інформації. Вибір залишається виключно за конкретним громадянином.

Він аналізує отримані дані. На основі чого і приймає рішення. Так чи інакше. Але необхідно володіти інформацією. Лише в такому випадку можна бути впевненим, що прийняте рішення правильне і пізніше не доведеться про нього жаліти. Рух «чесно» відкритий для всіх. Кожен бажаючий може відвідати сайт і дізнатись інформацію про конкретну особу, політичну партію чи організацію.

Отже, можна зробити простий висновок. Якщо є бажання змінити щось в цій країні, але вже набридло помилятись, то обов’язково потрібно знайомитись з матеріалами, котрі публікуються на офіційному сайті. Тільки так реально дійсно приймати правильні рішення.

В протилежному випадку доведеться спостерігати зі сторони, як байдужі люди ведуть країну в нікуди. Завдяки руху «Чесно» завжди є можливість дізнаватись актуальну інформацію. Тут лише перевірені дані. Відповідно, такий аналіз дозволить зрозуміти, як прийняти правильне рішення.

__________________
-Вам 50?
-Нет лучше сразу соточку!

Последний раз редактировалось Sergey; 09.02.2020 в 23:17.
Ответить с цитированием
Просмотров 390 Комментарии 0
Всего комментариев 0

Комментарии

Новая тема Оставить комментарий


Опции статьи
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения