Новая тема Оставить комментарий
 
Опции статьи Опции просмотра

  #1  
Старый
Аватар для Sergey
Sergey Sergey поза форумом
Администратор
Регистрация: 14.02.2013
Адрес: Земля

Рефінансування кредиту

от Sergey 12.11.2021, 19:26

Що таке рефінансування кредиту?


Перекредитування кредиту як дає можливість набагато легше погасити кілька фінансових зобов'язань як позик чи кредитів у межах одного нового продукту одним платежем. Консолідація чи рефінансування кредитів також значно полегшує погашення кредитів.


Новий кредитний продукт дозволяє одержати нові умови кредитування. Це дозволяє, зокрема, продовжити термін погашення кредиту, що зменшує кредитні внески, які ви сплачуєте щомісяця. Ви також можете отримати нижчу відсоткову ставку при новому рефінансуванні кредиту, що дозволить вам забезпечити вигідніші умови погашення ваших фінансових зобов'язань у довгостроковій перспективі.


Варіанти рефінансування


Послуги з рефінансування фінансових зобов'язань пропонують як банки, і фінансові компанії. Рефінансування може включати широкий спектр кредитних продуктів - від іпотеки до заборгованості по кредитних картках і позиках. Вибравши вигідний продукт рефінансування, ви отримуєте економічні переваги. Рефінансування не завжди може бути вигідним.


Найкращий час для рефінансування позик або кредитів, коли у вас немає проблем із погашенням фінансових зобов'язань, – це час низьких процентних ставок на фінансовому ринку. Тоді ви можете обміняти кредитні внески за різними кредитами з вищою процентною ставкою на нижчий одноразовий внесок за новим кредитним продуктом у формі рефінансування кредиту.


Проблеми з погашенням кредитів


Багато клієнтів вирішують рефінансувати кредити, коли вони виникають труднощі з погашенням фінансових зобов'язань. Рефінансування дозволяє певною мірою зменшити щомісячні платежі. Це з можливістю збільшення терміну погашення нового рефінансованого кредиту стосовно терміну погашення існуючих кредитів. Одночасно з більш низькою процентною ставкою ви можете зменшити щомісячну суму, яку витрачаєте на погашення кредитів. Нижча відсоткова ставка за новим кредитом також дозволяє забезпечити фінансову вигоду протягом більш тривалого періоду часу, тобто зменшити суму капіталу, яку ви повертатимете банку.


Коли рефінансування не вигідне?


Важливо враховувати, що рефінансування не завжди є вигідним. Якщо ви взяли гроші в борг на дуже вигідних умовах фінансового ринку з погляду низьких процентних ставок, то за більш високих процентних ставок на ринку скористатися продуктами рефінансування набагато складніше.


Крім того, рефінансування кредиту - це новий кредит, що знову ж таки вимагає від вас нових витрат по кредиту у вигляді банківських комісій та інших додаткових витрат. При високих витратах може виявитися, що використання кредиту на рефінансування взагалі не приносить фінансової вигоди.

Ответить с цитированием
Просмотров 221 Комментарии 0
Всего комментариев 0

Комментарии

Новая тема Оставить комментарий


Опции статьи
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения