Новая тема Оставить комментарий
 
Опции статьи Опции просмотра

  #1  
Старый
Аватар для newsmaker
newsmaker newsmaker поза форумом
Заглянувший
Регистрация: 01.01.2011
Адрес: Украина

Якісний дитячий відпочинок в Карпатах

от newsmaker 17.11.2019, 16:26

Нещодавно, на Галичині, відкрили оздоровчий комплекс для дітей Карпатські мрії. Обласний заклад оздоровлення та відпочинку Івано-Франківської обласної ради розташований у мальовничому карпатському селі Микуличин. Тут можуть зразу відпочивати 120 дітей, більшість з яких з числа пільгових категорій, зокрема і діти учасників АТО. Оздоровлення є безкоштовним, фінансування здійснюється з обласного бюджету.

В таборі діти приймають участь в розважальних конкурсах, спортивних іграх, змаганнях та безлічі цікавих розваг. Малеча тут буде забезпечена неповторними враженнями від відпочинку в Карпатах. Впродовж відпочинку діти будуть відвідувати різні музеї, а також ходитимуть в походи. Це прекрасна можливість для дітей потрапити в світ пізнавального і дивовижного. Колектив закладу розробляє програми, з урахуванням вікових категорій.

Для комфортного перебування дітей побудовані сучасні спальні корпуси, їдальня, велика альтанка. Всі приміщення відповідають нормам техніки безпеки, вимогам санітарно-гігієнічних норм. Заклад гарантує норму опору контурів заземлення і наявність первинних засобів пожежогасіння. Табір повною мірою забезпечений компьютерною технікою.
__________________
-Вам 50?
-Нет лучше сразу соточку!
Ответить с цитированием
Просмотров 493 Комментарии 0
Всего комментариев 0

Комментарии

Новая тема Оставить комментарий


Опции статьи
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения