Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 08.12.2008, 20:45   #1
Опытный пользователь roger поза форумом
 
Аватар для roger
pm
МОБІЛЬНІ ВЕРШКИ

Телефони SonyEricsson T303 та W380 у магазинах life:) з бонусом від life:)!*
Від 600 до 1000 бонусів!**
SonyEricsson W380 - телефон, який реагує на дотик пальців: музичні клавіші на зовнішній панелі дозволяють відтворювати доріжку або послухати радіо. Дозвольте рукам задавати ритм грі - просто проведіть рукою над зовнішньою кришкою, щоб стишити вхідний дзвінок або поставити будильник для повтору сигналу.
SonyEricsson T303 - бюджетний телефон з достатнім набором характеристик: FM радіо, Track ID, 1,3-мегапіксельна камера, Bluetooth.
Деталі акції
Акція проводиться з 8 грудня 2008 року по 22 січня 2009 року (включно) на території України за наявності наборів у продажу (залежно від того, яка подія настане раніше).
В акції можуть приймати участь абоненти, які протягом строку дії акції підключаться до life:) на умовах договору або передоплати з тарифними планами "Вільний life:)", "Супер life:) 30" та "Супер life:) 50".
* Під "телефоном SonyEricsson T303 та W380" мається на увазі надання можливості абонентам придбати за одну ціну один з двох наборів:
стартовий пакет з тарифним планом "Вільний life:)" + телефон SonyEricsson W380 + 1000 бонусів** (далі - SonyEricsson W380)
стартовий пакет з тарифним планом "Вільний life:)" + телефон SonyEricsson T303 + 600 бонусів** (далі - SonyEricsson T303).
Порядок отримання бонусів:
** При придбанні SonyEricsson W380 в рахунок вартості обов'язкових щомісячних платежів абонентами, що обслуговуються на умовах договору, або щомісячного поповнення рахунку на 35 грн. або більше одним платежем абонентами, що обслуговуються на умовах передоплати. Бонуси нараховуються наступним чином - 80 бонусів у перший місяць після активації SIM-карти та першого дзвінка або SMS на мережу іншого оператора. Бонус 40 грн надається раз на 30 днів протягом наступних 23 календарних місяців за умови сплати обов'язкових щомісячних платежів або поповнення рахунку на 35 грн і більше одним платежем. У випадку відсутності сплати або поповнення у відповідний місяць бонуси не надаються.
** При придбанні SonyEricsson T303 в рахунок вартості обов'язкових щомісячних платежів абонентами, що обслуговуються на умовах договору, або щомісячного поповнення рахунку на 35 грн. або більше одним платежем абонентами, що обслуговуються на умовах передоплати. Бонуси нараховуються наступним чином - 50 бонусів у перший місяць після активації SIM-карти та першого дзвінка або SMS на мережу іншого оператора. Бонус 50 грн надається раз на 30 днів протягом наступних 11 календарних місяців за умови сплати обов'язкових щомісячних платежів та поповнення рахунку на 35 грн і більше одним платежем. У випадку відсутності сплати або поповнення у відповідний місяць бонуси не надаються.
Бонуси нараховуються протягом доби з моменту внесення обов'язкового щомісячного платежу або поповнення рахунку на 35 грн, але не частіше одного разу на 30 календарних днів. Строк використання бонусів - 15 днів з моменту їх нарахування.
У разі використання абонентом певної кількості бонусів з числа зазначених не підлягає поверненню абоненту невикористана частина грошей, за рахунок яких абоненту було надане право на отримання бонусів прямо пропорційна використаній кількості бонусів.
Абоненти, які приймають учать в акції, не можуть одночасно брати у будь-яких бонусних акціях від life:), наприклад, акції "Супер бонус 360" тощо.
За будь-якою інформацією звертайтесь до продавця-консультанта.
ТОВ "Астеліт" залишає за собою право на встановлення тарифів на телекомунікаційні послуги та їх зміну відповідно до Закону України "Про телекомунікації" від 18.11.2003 р. № 1280-IV, а також на скорочення та зміну переліку таких послуг, умов їх надання та припинення тощо відповідно до Умов і порядку надання телекомунікаційних послуг ТОВ "Астеліт".
Джерело: http://www.life.ua/index.php?area=my...=uk&page=3-128
  Цитата 
Старый 09.12.2008, 21:12   #2
Новичок Borna поза форумом
pm
Я бы за 1000 купил w380 жене, но если бы начисляемые 1000 бонусов "дружили" с остальными, которые получаю и была бы возможность оставить свой старый номер, а не новый номер брать. Так что не катит для меня эта акция.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Акція - "Мобільні вершки" від life:) yUPa Новости life:) (Астелит) 17 29.09.2008 11:19
Мобільні телефони змінюють форми людського спілкування Volodymyr Интересное и полезное 0 25.07.2006 15:59