Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 16.07.2009, 14:23   #1
Профессионал dima1 поза форумом
 
Аватар для dima1
pm
Італія та Німеччина на зв'язку

Італія та Німеччина на зв'язку! Віднині клієнти PEOPLEnet можуть обмінюватися SMS-повідомленнями з абонентами операторів мереж E-Plus (Німеччина) та TIM (Італія)!

15 липня

PEOPLEnet, лідер на ринку швидкісного мобільного Інтернету в Україні, інформує про запуск двостороннього обміну SMS-повідомленнями з мережами німецького оператора E-Plus і представника телекомунікаційного ринку Італії TIM!

PEOPLEnet розширює можливості комунікації ще на дві країни Европи, і віднині клієнти оператора можуть спілкуватися за допомогою SMS-повідомлень з друзями і близькими в Італії та Германії! Спілкуватися за допомогою SMS просто і швидко, з PEOPLEnet Ваші знайомі-абоненти оператора E-Plus в Германії і мобільній мережі італійської компанії TIM – не залишаться без Вашої уваги!

Вартість SMS-повідомлень на номери операторів E-Plus і TIM для абонентів тарифних планів «Легкий старт» «Економний», «Оптимальний», «Вигідний» і «Безлімітний» - 0,70 грн.

Детальніше про послугу SMS-повідомлень можна дізнатися на сайті PEOPLEnet.

«Послуга SMS-повідомлень легка і зручна у використанні, досить пари хвилин для того, щоб нагадати про себе друзям, привітати близьких або поділитися новинами. Де б не знаходилися Ваші друзі: у сусідній квартирі або іншій державі, відстані не перешкода спілкуванню! І ми прагнемо зробити комунікації простішими і доступнішими!» – говорить Віктор Дергун, в. о. генерального директора PEOPLEnet.

PEOPLEnet – національний провайдер мультителекомунікаційних послуг, лідер на ринку швидкісного мобільного Інтернету в Україні. PEOPLEnet став першим 3G оператором в Україні з мережею, що має найширше покриття швидкісного мобільного Інтернету (в сенсі території та населення). PEOPLEnet також пропонує передові послуги голосового мобільного зв’язку, а також послугу «2 в 1» (мобільний та фіксований номери в одному телефоні).

E-Plus - третій за величиною оператор мобільних телекомунікацій в Германії, абонентська база якого налічує 18 мільйонів абонентів.
Компанія була нагороджена першим в Германії DCS-1800 (пізніше перейменований GSM-1800) в 1993 р. Мережа оператора була запущена в 1994 році. E-Plus відновив свою мережу щоб підтримувати GPRS. Зараз компанія також діє з 3G UMTS мережею. З 2002 року E-Plus належав Голландському операторові телекомунікацій KPN.
http://www.eplus.de

TIM (Telecom Italia Mobile) — найбільший оператор мобільного зв'язку Італії, який частково належить компанії Telefonica, що має також безпосереднє відношення до британської O2. Штаб-квартира — у Мілані.
http://www.tim.it

***

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Оксани Сакевич, менеджера зі зв'язків із громадськістю PEOPLEnet за телефоном: +38 (044) 499-70-70 або по e-mail: pr@people.net.ua
  Цитата 
Старый 16.07.2009, 14:32   #2
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Цитата:
PEOPLEnet, лідер на ринку швидкісного мобільного Інтернету в Україні, інформує про запуск двостороннього обміну SMS-повідомленнями з мережами німецького оператора E-Plus і представника телекомунікаційного ринку Італії TIM!
PR менеджмент в шию гнати за такі фрази.
Цитата:
E-Plus - третій за величиною оператор мобільних телекомунікацій в Германії,
Марш в школу вчити українську!

Єдина проблема: а чи можна отримати роумінговий РУІМ?
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
  Цитата 
1 пользователь поблагодарил Rainbow:
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Німеччина. Мобільний інет Rainbow Другие страны 7 02.02.2010 18:07
СМС на номери фіксованого зв'язку. roger Услуги и возможности 7 24.06.2008 20:21
У 2008 році Німеччина введе екологічні зони для авто Rainbow Off.топик: разговоры на любые темы 42 30.09.2007 17:29
SMS-ICQ \\ З друзями на зв’язку за допомоги ICQ! Rainbow Услуги и оплата МТС-Украина 13 25.10.2006 12:50
Футбол Україна - Італія Volodymyr Спорт и здоровье 16 01.07.2006 03:33