Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 24.05.2007, 18:49   #1
Знающий KISIGOR поза форумом
 
Аватар для KISIGOR
pm
За час роботи в Україні «Білайн Університет» випустив 9 000 «студентів»

На початку 2006 року Beeline впровадив в Україні масштабний проект корпоративного навчання «Білайн Університет». На сьогодні навчання в «Білайн Університеті» пройшли більше 1 000 співробітників компанії та 8 000 співробітників дилерських продажів.

Як повідомили представники оператора мобільного зв’язку, «Білайн Університет» — єдиний освітній центр для співробітників і ділових партнерів міжнародної групи компаній ВАТ «Вимпелком», що діє в 7 країнах світу.

Програма університету створена за принципом MBA, і включає близько 150 тренінговых курсів з основних напрямків:
технічне навчання;
розвиток управлінських компетенцій;
електронне навчання;
розвиток орієнтації на клієнта;
навчання продажам.


Навчання в корпоративному університеті дає можливість крос-функціонального спілкування й розвитку. Всі програми чітко орієнтовані на цільові аудиторії всередині й за межами компанії, а мета корпоративного університету прямо пов’язана із цілями компанії«.

Навчаючи дилерів і співробітників зовнішньої торговельної мережі, компанія не просто знайомить їх з тарифними планами, новими продуктами й послугами. «Білайн Університет» розвиває навички продажів, обслуговування клієнтів, уміння вести переговори, керувати часом, стресом, а також уміння працювати в команді.

Всі існуючі форми навчання, що застосовуються в «Білайн Університеті», інтегровані в єдині програми розвитку, що включають електронні курси й очні форми навчання. Програми побудовані на основі моделі компетенцій, що прийняті в компанії, навчання планується на основі планів розвитку співробітників, які прямо пов’язані з їхніми цілями. У програмах навчання зібрані кращі світові практики в галузі технічних знань, сервісу та менеджменту.

Програма електронного навчання «Білайн Університету» (E-Learning) визнана кращою в Росії, за що одержала премію «E-Learning Awards». Система електронного навчання впроваджена з метою скорочення інтервалів у навчанні й надання можливості навчатися великій кількості співробітників у стислий термін. «Студенти» можуть самі обрати графік навчання й ті програми з каталогу, за якими необхідно пройти підготовку.

Викладацький склад «Білайн Університету» включає більше 150 функціональних тренерів, експертних співробітників і майстрів тренінгу. Кожний із тренерів проводить від 1 до 5 тренінгів на місяць в галузі роботи із клієнтами, фінансами, управлінських навичок і технічних знань. Всі вони після успішної роботи тренером протягом року й проходження повного курсу розвитку, беруть участь в обов’язковій сертифікації тренерів, що проводиться зовнішніми міжнародними експертами.

Джерело: Мабіла
__________________
Спочатку було - ЗМІНЮЙСЯ.
Тепер - Живи на яскравій стороні.
  Цитата 
1 пользователь поблагодарил KISIGOR:
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
WI-FI от Білайн Зоркое ухо Услуга "Интернет Дома", Beeline WiFi и IPTV 58 24.12.2015 21:28
Як обманюе студентів ТОВ Астеліт( Life) АНОНИМ Обсуждение работы Астелит 4 22.09.2010 18:13
МТС-Україна відкриває для студентів «Мобільний клуб МТС» dima1 Акции и бонусы МТС-Украина 5 05.02.2009 22:01
«Бумбокс» випустив синґл «Тримай» Malky Кино, музыка и литература 0 23.08.2007 02:04