Акція: обнулення коштів.
Вставив сім-картку лайфа в телефон, щоб побалакати трошки, перевіряю рахунок, а там 0, проте нараховано 5000 hv life. Рештки акційних mms та хвилин не обнулені. Спробував подзвонити - дзвонить, хоча термін дії вихідних дзвінків скінчився ще літом, а на рахунку пише вихідні послуги до 25.10.09. Вставив другу картку - те саме, 0 на рахунку й 5000 хвилин. На інших 2 картках, та сама ситуація. Дзвоню оператору й питаю, з чого така радість мені випала? Він мені й каже, що це така акція, тіпа я давно не користувався номером, тому й попав під акцію реактивація (на сайті про це нічого не сказано), що мені обміняли рештки основного рахунку (в моєму випадку на всіх сім-картках було менше 1 грн.) на 5000 хв. до 24.10.2009.
Ось я й думаю, що вже в кінець обнагліли, чи то вже такі справи погані, що вже рештки коштів збирають з неактивних карток?
P.S. Доречі, можете поговорити нашару, якщо у вас є картка в якої термін вихідних послуг закінчився, але термін дії самої картки ще не прострочений... Заодно перевірите чи потрапили ви під акцію...