[DiM],
Цитата:
|
Сообщение от [DiM
]На форумі з'явилась українська мова!
Для желающих пользоваться интерфейсом на укр.языке:
выберите язык внизу страницы из списка (Русский\Украинский)
Перевод появился, но НЕ всего - только служебные слова форума, о чем я уже говорил ранее.
|
Дуже дякую адміністрації за таку швидку реакцію. Хоча на мій погляд адміністрацією були допущені деякі неточності чи навіть помилки. Варіанти мого опитування адміністрація нашвидку виправила і знову ж таки не приділила жодної уваги грамотності. Варіант відповіді "Український та Російський (на вибір) ", в той час як запитання звучить "Якою мовою я хочу бачити інтерфейс форуму?" є просто не грамотним. Що значить Український та Російський? Язык? Такого слова в українській мові нема. Є мова, а тому має бути "Українська або російська (на вибір)". Тому якщо вже змінювати щось, тоді це треба робити грамотно, або не змінювати взагалі.
Цитата:
|
Сообщение от [DiM
]Полного перевода НЕ будет, в таком случае нужно менять шаблон, это сложно.
|
Невже адміністрація злякалась таких величезних труднощів? Боїться, щоб мозолики чого на пальчиках не повискакували. Як на мене, то досить велика к-сть людей висловлюється за українську мову. І хочу відмітити, що своїми змінами варіантів відповіді, АДМІНІСТРАЦІЯ ПОВНІСТЮ ЗНІВЕЛЮВАЛА САМУ СУТЬ ОПИТУВАННЯ, ТОБТО ХОЧЕ ЛЮДИНА БАЧИТИ ІНТЕРФЕЙС УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, ЧИ РОСІЙСЬКОЮ, а ви ж пропонуєте вибрати російську за замовчуванням (як зараз), чи знову ж таки російську (але вже із списку мов).
Я вимагаю від адміністрації повернути варіанти відповіді у попередній стан, а саме:
1. українською
2. російською
3. байдуже
щоб виівяти реальне число людей, які дійсно хочуть наявності української мови (як опції) на форумі,
інакше я буду запускати аналогічне опитування ще раз.
Шановні форумчани, якщо когось і ображає така постановка питання, то прошу Вашого вибачення. Результати опитування мають на увазі добавити українську мову у список можливих, і ніхто не збирається її робити основною замість
[вырезано] російської.
Також вимагаю зробити українську мову як основну по замовчуванню, а російську щоб можна було вибрати як опцію в налаштуваннях форуму.
Люди, ми все ж таки живемо в Україні, а не в Росії. Хіба у вас немає хоч краплі любові до свєї мови (можливо для когось і не зовсім рідної)?