Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 27.09.2010, 21:32   #1
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Сообщение Тепер влаштуватися в МТС можна через відеоспівбесіду

Тепер влаштуватися в МТС можна через відеоспівбесіду

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про впровадження інноваційного підходу до підбору персоналу за допомогою online-інтерв'ю.

На даний момент можливість проходження відеоспівбесіди реалізована для кандидатів на посаду «Представник інформаційного центру МТС» у Дніпропетровський і Львівський Центри Обслуговування Абонентів. Online-інтерв'ю дозволяє замінити телефонне і очне інтерв'ю у разі неможливості особистої присутності кандидата в офісі компанії.

«Ми постійно удосконалюємо наші HR-процеси і підтверджуємо статус кращого працедавця. Все це робиться для того, щоб співробітникам МТС було комфортне не лише працювати, але і працевлаштуватися. Для цього ми використовуємо всю свою високотехнологічність та інноваційність. Два роки тому ми впровадили систему електронного підбору персоналу, яка зробила компанію ближче до кандидатів. Тепер ми впровадили інноваційний сервіс відеоспівбесіди, який дозволить нам спілкуватися з потенційними співробітниками, як при особистій зустрічі, у зручний для них час і незалежно від їх місця перебування», – коментує Наталія Береза, директор з управління персоналом «МТС Україна».

Переваги для рекрутерів МТС

Відеоспівбесіда дозволяє досягти 100% явки кандидата на інтерв'ю, що дає рекрутеру можливість точніше планувати свій робочий графік. На інтерв'ю одного кандидата рекрутер економить 25% часу, що істотно мінімізує витрати на неефективні інтерв'ю. Відеоспівбесіда прискорює ухвалення рішення про найм кандидата на 10%. Завдяки відеоінтерв'ю рекрутер може визначити комунікативні навики претендента: наскільки ясно і логічно людина викладає свою думку, наскільки переконливі його слова і, звичайно ж, як при цьому кандидат тримається перед камерою. Це особливо важливо для посад, в обов'язки яких входить обслуговування клієнтів.

Залежно від навантаження, завдання з підбору персоналу можуть легко перерозподілятися між HR-експертами МТС у Дніпропетровську і Львові незалежно від міста відкритої вакансії.

Переваги для претендентів

На думку претендентів, відеоінтерв'ю найбільш зручний вид працевлаштування. Кандидатам не треба витрачати час і гроші на проїзд, щоб добратися в офіс працедавця. Вони також не відчувають звичний стрес при проходженні очного інтерв'ю. Це благотворно впливає на сам процес спілкування і дозволяє кандидату розслабитися та зосередитися на співбесіді.

Проходження online-співбесіді передбачає наявність у претендента комп'ютера з виходом в інтернет, гарнітури і веб-камери. Можливість відеоінтерв'ю доступна при виборі вакансії «Представник інформаційного центру МТС» на сайті www.mts.com.ua. Щоб пройти відеоспівбесіду, необхідно подзвонити через Skype користувачу mts_interview з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:30.

З історії відеоспівбесід

Практика відеоспівбесід виникла в США в 1980-і роки. Американські працедавці просили HR-консультантів записувати інтерв'ю кандидатів на відео, а після чого робити з матеріалу вирізки для демонстрації замовнику. Тоді відеозапис застосовувався виключно для скорочення часу в разі віддаленості кандидата від замовника.

Про компанію >>

Последний раз редактировалось yUPa; 27.09.2010 в 21:44.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Мобильный телефон BI-K988: Можна использовать сразу 3 sim-карты Malky Мобильные устройства 3 26.10.2007 21:07
а можна питати модераторів? :D slbgz Вопросы по форуму 4 22.07.2007 17:36
Підключитися до PEOPLEnet тепер можна в мережі «Алло» Rainbow Новости PEOPLEnet 1 07.05.2007 17:14
Паркування в Києві можна буде оплатити з мобільного Volodymyr Интересное и полезное 1 01.03.2007 16:06