Добавлено через 13 секунд
Так, розпочну у порядку подання невдоволень та іншої інформації:
Цитата:
|
Дядько, как не стыдно! Я просто высказал мнение, а ты с уважаемым Rainbow на пару разводишь базар. Или мнение, отличимое от Вашего, не имеет право на существование?!
|
Та ніхто не говорив про те, що думки інших ні для кого не важливі, і що все має бути так, як ми тут пишемо.
Просто судячи із того, як ти поспішав відповідати на усі пости у цій темі (говорячи простіше - зважаючи на твою активність) я, особисто, нічого інакшого не зміг сказати, бо воно і справді на це схоже.
Цитата:
vova-mobile, Дурнички, підкріплені хіба що власним досідом. Крім того, сам із собою вступаєш в полеміку. Судячи з твого посту, постає питання: Ким нав"язаний?
Молоддю? Ну так, якщо молодь - "двигун прогресу", то чому ніхто з них один одному не нав"язує лайф? Чому від Білайна крутять носом, хоча в нього тарифи...
|
Тобі знайома така річ, як консерватизм, коли нічого не хочеш міняти і будь-які нововведення, навіть, якщо вони і вигідніші, все одно таких консерваторів не цікавлять?
Якщо знайоме тобі таке, то скажу, що більшість (про власний досвід ти не помилився, але там було досить багато людей, за якими я прослідкував) звикли до КС-у, хоча в них іноді і Лайф з БІлайном десь також є, але вони їх ставлять не так часто, як КС.
З приводу того, що я дещо схвальне сказав про КС:::
Та я ніколи не доводив, що КС - це повна фігня, і його юзати не потрібно. Так, в КС є переваги навіть поряд із МТСом, але є і недоліки.
Правда, недоліки КСа чомусь віднайти легше, навідміну від конкурентів.
Щодо того, що "коли у дитини КС - то в батьків також буде КС":
Зараз можливо трошки ситуація змінилася, але якщо пригадати як було рік-два назад, то так воно і було.
Коли дитина - давайте краще підліток, буде в моб. зв'язку ліпше розбиратися від батьків, то хто кому "нав'яже"???
І на завершення, про БІлайн і Лайф:
не хочу ображати жителів маленьких міст або райцентрів, але...
Розказую випадок із життя, аби все було зрозуміло.
Коли я у 2007-мому році ще зустрічався з дівчиною із Нововолинська (хоча вона частіше перебувала у Львові, а у Нововолинськ приїжджала не так часто), то якось одного недільного вечора я їй зателефонував.
Розмовляли ми десь приблизно хвилин 50, а після розмови усім її подругам стало цікаво що то в неї за тариф.
Коли ті почули про Лайф, то
з початку не знали, що він ловить у їхньому місті, пізніше - не вірили у "0", про який чули і бачили з реклами телевізора.
Натомість, про ДІджус знали вони добре, так як юзали його.
Навіть хтось запитав: "То в тебе Djuice Дует?"
Звідси виводимо відповіді на запитання, які стояли у попередніх постах:
Причини популярності КС це: неповна (для багатьох) проінформованість про інших операторів (покриття, тарифи, послуги тощо), присутність друзів, знайомих чи близьких певної людини саме на КС або на ДІджусі, некомпетентність у моб. зв'язку багатьох абонів (щось подібне з компами - юзати то юзають, а дехто навіть елементарно прогу видалити не може - не вміє просто, не знає, і, відповідно, не компетентний в тому), а також - я підкреслюю - почасти неприйнятні умови переходу з КС на іншого оператора.
Цими умовами є: покриття, послуги, якість обслуговування... Тарифи не враховуємо, бо знаємо, що в інших операторів є тарифи значно вигідніші за КСівські.
Тож я вважаю, що доступно пояснив усім, що не веду полеміки сам із собою, і що КС - нав'язаний не лише молоддю, але і обставинами (уважно читаємо!!!), і що КС - це лише вихід у безвихідній ситуації, коли нічого більше не працює... Якщо є запитання - пишіть
Добавлено через 4 минуты
Rainbow, я , як бачиш, не лише про Львівську область говорив, але і про , напр., волинську...