Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 14.08.2009, 12:09   #1
Новичок Dmytro поза форумом
pm
Вільний Інтернет від «Київстар»!

Компанія «Київстар» анонсує масштабну кампанію «Вільний Інтернет», знижуючи вартість наборів «Київстар. Мобільний Інтернет» до 199 гривень! Крім цього, в продажу з’явилися спеціальні набори з послугою «Інтернет 3G» в комплекті, а усім користувачам Мобільного Інтернету тепер доступний новий пакет даних «Вільний Інтернет», який передбачає 5000 Мб щомісячного трафіку всього за 119 грн!

- Увага, унікальна пропозиція! З 14 серпня 2009 року Ви можете придбати набір «Київстар. Мобільний Інтернет» за унікально низькою ціною — всього 199 грн! До складу цього набору входить або EDGE USB-модем ZTE MZ31, або ж модем ZTE MF622, що підтримує технологію 3G. Крім того, з 14 серпня у продажі з’явилися набори «Київстар. Мобільний Інтернет» з новою моделлю USB 3G-модема ZTE MF100 також за ціною всього 199 гривень!

- Відтепер користуватися послугою «Інтернет 3G» можна і без укладення договору — піклуючись про своїх абонентів, компанія «Київстар» випустила набори «Київстар. Мобільний Інтернет» зі спеціальними SIM-картами, на яких вже встановлено тарифний план" Інтернет 3G «. Тож підключити послугу «Інтернет 3G» стало ще простіше — користувачам досить просто під’єднати модем і встановити з’єднання!

- Для підключення на умовах передоплаченого зв’язку (без укладання договору) необхідно:

• Придбати набір «Київстар. Мобільний Інтернет» зі спеціальним дизайном упаковки, в комплекті якого знаходиться 3G-модем і спеціальна SIM-карта передоплаченого зв’язку з встановленим тарифним планом «Інтернет 3G»;

• Вставити SIM-карту в модем;

• У розділі «Настройка мережі» модему вибрати ручний режим та провести пошук доступних мереж. У списку доступних мереж необхідно вибрати «UTEL» (або «255—07», «UA-07», «UKR-07»). Якщо зазначені відображення мережі «Утел» відсутні, це означає, що покриття мережі «Утел» у певній точці відсутнє (або кінцеве обладнання не підтримує стандарт 3G);

• в розділі «Інтернет профілі» вибрати профіль «Internet 3G» і встановити його за замовчуванням;

• на закладці «Інтернет» натиснути «Підключитися».
- очка доступу 3g.kyivstar.net або www.kyivstar.net для підключення з укладанням договору і 3g.kyivstar.net або www.ab.kyivstar.net для підключення на умовах передплаченого зв’язку (при реєстрації в мережі «Утел»)

  Тарифи на послугу Internet 3G
Початковий платіж при підключенні0 грн
Щомісячна абонентна плата 50 грн
Обсяг даних, що нараховується на місяць 600 Мб
Вартість 1 Мб даних, понад обсягу даних, що нараховується на місяць0,15 грн

1 Для підключення з укладанням договору щомісячна абонентна плата стягується автоматично наступного дня після підключення послуги, а потім 1 числа кожного місяця, для підключення на умовах передплаченого зв’язку одноразово і автоматично після активації номера Вам буде нараховано 600 Мб трафіку для використання в мережі «Утел» (без зняття абонентної плати). В подальшому зняття абонентної плати та нарахування трафіку буде відбуватися в ту ж дату кожного місяця автоматично.

Якщо абонент зареєструвався в мережі «Київстар», він отримує доступ до Інтернету за допомогою технологій GPRS (до 86 кбіт/с) або EDGE (до 240 кбіт/с) практично по всій території України. У такому випадку тарифікація доступу до мережі Інтернет за точкою доступу 3g.kyivstar.net, www.ab.kyivstar.net здійснюється окремо від тарифікації послуги «Мобільний Інтернет 3G» (див. нижче таблицю з тарифами).

Окрім того, зареєструвавшись у мережі «Київстар», абонент матиме можливість скористатися послугами «Мобільний Інтернет XL», «WAP-доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS» та «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS» згідно з тарифами, наведеними нижче:

Користування послугою «Мобільний Інтернет XL», точка доступу 3g.kyivstar.net, щоденна абонентна плата5 грн
Користування послугою «Мобільний Інтернет XL», точка доступу 3g.kyivstar.net, вартість 1 Мб даних0,05 грн
Користування послугою «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS», точка доступу www.kyivstar.net, за 1 мегабайт3 (для підключення з підписанням договору)1,00 грн
Користування послугою «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS», точка доступу www.ab.kyivstar.net, за 1 мегабайт3 (для підключення на умовах передплаченого зв’язку)1,00 грн
Користування послугою «WAP-доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS», точка доступу wap.kyivstar.net, за 1 мегабайт3 (для підключення з підписанням договору)4,50 грн
Користування послугою «WAP-доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS», точка доступу wap.ab.kyivstar.net, за 1 мегабайт3 (для підключення на умовах передплаченого зв’язку)10,00 грн

Усі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду;
2Абонентна плата стягується одноразово і автоматично наступного дня (для підключення з підписанням договору) або протягом доби (для підключення на умовах передоплаченого зв’язку) після першого факту користування послугами з передачі даних протягом дня.

3 Послуги з передачі даних надаються абоненту-користувачу послуги, тільки якщо кінцеве обладнання абонента буде зареєстроване в мережі «Київстар».

Крім цього, при користуванні послугою «Традиційний доступ до мережі Інтернет з використанням GPRS» (точка доступу www.kyivstar.net або www.ab.kyivstar.net) у мережі Київстар, ви можете додатково підключити Пакети даних.

- Але й це ще не все! З 14 серпня абоненти «Київстар» можуть підключити новий пакет даних «Вільний Інтернет», який включає в себе 5000 Мб трафіку щомісячно вартістю всього 119 грн! А при перевищенні цього обсягу кожний наступний мегабайт обійдеться лише у 5 копійок.

Пакети даних

Оберіть свій пакет даних та отримайте дешевий доступ до мережі Інтернет. Пакети даних доступні всім абонентам «Київстар».

Назва пакетуЩомісячний обсяг пакетуЩомісячна абонентська плата, грнВартість 1 Мб даних зверх пакету, грн.Замовлення
Інтернет 2020 Mb20,00Згідно з умовами тарифного плану*121*20#
Інтернет 100100 Mb50,00Згідно з умовами тарифного плану*121*100#
Інтернет 10001000 Mb99,000,30**121*1000#
Вільний Інтернет5000 Mb119,000,05***121*5000#

Тарифи наведені з урахуванням ПДВ та без урахування 7.5% збору в Пенсійний фонд
* У пакеті «Інтернет 1000» тарифікація понад пакету відбувається наступним чином: 0,01 грн. — Знімається на початку передачі / прийому даних і на початку кожного наступного Мб даних; 0,29 грн. — За 1 Мб переданих / прийнятих даних.
** У пакеті «Вільний Інтернет» тарифікація понад пакету відбувається наступним чином: 0,01 грн. — Знімається на початку передачі / прийому даних і на початку кожного наступного Мб даних; 0,04 грн. — За 1 Мб переданих / прийнятих даних.
Основні переваги

* Вигідні тарифи на доступ в Інтернет;
* Висока швидкість передачі даних;
* Можливість обирати пакет відповідно до потреб (інтенсивності та частоти користування Інтернетом);
* Зручність управління послугою.
* Можливість одночасно користуватись пакетами даних та послугою «Мобільний Інтернет XL».

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:

* 466 (для дзвінків з номерів мережі «Київстар» — безкоштовно);
* 8 (044) 466-0-466 (для дзвінків з номерів мереж фіксованого зв’язку або номерів інших операторів мобільного зв’язку — згідно з діючими тарифами).

Последний раз редактировалось Rainbow; 02.09.2009 в 17:40. Причина: Format
  Цитата 
Старый 14.08.2009, 21:59   #2
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Пожалуй куплю. Врядли еще кто-нибудь предложит модемы по $25 без доп.соглашения.
  Цитата 
Старый 15.08.2009, 01:01   #3
Новичок Олег поза форумом
 
Аватар для Олег
pm
По моему проще купить Ютрай от Ютела, будет дешевле и надёжнее без всякой обязаловки. А трафик 10 коп. метр. Потому получаеться что Киевстар заключил договор з Ютел и тепер такой интернет отпускают абонентам Киевстар уже за 15 коп. Получаеться 5 коп. за метр с воздуха, не за что. Сам пользуюсь Ютраем, мне нравиться.
Даже на телефоне СЕ К 800 настроил бесплатное (плата только за трафик) онлайн телевидение, скорость позваляет.

ЗЫ. Ненадо покупать никакой модем, просто используй телефон и шнур. Если не поддерживает 3G то пользуешся ежом или жопорезом. Если нет покрытия Ютел то бесплатный национальный роуминг от полосатых.

Последний раз редактировалось Олег; 15.08.2009 в 01:04.
  Цитата 
Старый 15.08.2009, 01:01   #4
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Реально, Київстар порве багатьох цією пропозицією - 5 гіг за 120 грн не дасть ніхто- - і це беззаперечний факт.
І як би я не ставився до цієї компанії, однак буду об'єктивним, коли скажу, що до цього хіба що МТС надавав вигідний моб. інтернет, але то було до початку кризи - далі тарифи підняли...
Але народ, тут є одне "АЛЕ!!!"!:
якщо Київстар ініціював звернення до відповідних комітетів із проханням заборонити нульові тарифи (це одразу стало відомо після запровадження "Безліму"), то може з понеділка слід чекати на іншу заяву, де будуть просити про те, щоб НКРЗ відрегулював тарифи на інтернет?
Від них не знаєш чого чекати, та все ж купити КС доведеться... На жаль, чи на щастя - але доведеться...
  Цитата 
Старый 15.08.2009, 06:54   #5
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Цитата:
Сообщение от vova-mobile
Реально, Київстар порве багатьох цією пропозицією - 5 гіг за 120 грн не дасть ніхто- - і це беззаперечний факт.
ще є 1х безліміт від піплнет за 65 грн.
Мене більше зацікавив їхній zte. Нехай лежить собі в шухляді, може колись знадобиться (маю мобілки з HSDPA).
  Цитата 
Старый 15.08.2009, 13:14   #6
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Та у піплнета стандарт вже інший - я про тих, хто ще GPRS/EDGE юзає.
Цікаво, чи немає вже в КС помилки, яка виникала при користуванні XLом, за інші точки не знаю:
писало щось на зразок "Information Assystance", але чи то саме так - не пригадаю.
  Цитата 
Старый 17.08.2009, 02:11   #7
Гость
pm
Цитата:
Сообщение от yUPa Посмотреть сообщение
ще є 1х безліміт від піплнет за 65 грн.
Мене більше зацікавив їхній zte. Нехай лежить собі в шухляді, може колись знадобиться (маю мобілки з HSDPA).
Знаем мы их(пипловский) интернет. Я бы их безлимит и за меньшую сумму не взял. Всё равно при таком качестве больше 2-3-х гиг за месяц не выкачаешь. А насчёт ZTE, так они ж под Киевстар залоченные.
Что касается порвёт или не порвет всех Киевстар. Порвёт, если конкуренты не ответят. Хотя, может и не порвёт. Раньше это надо было делать. Многие уже затарились какими-то вариантами от других провайдеров, и не факт? что так сразу и побегут к ним.. У меня есть Utry от Utel иногда пользуюсь им время от времени с мобилы HSDPA. Но для постоянного использования сегодняшее Киевстаровское предложение круче даже В ДВА РАЗА. Я так понял, что с у них на модеме можно использовать и 3G с покрытием Utel и GPRS/EDGE в зоне покрытия Киевстар (надо уточнить). Но мне лично, уже теперь такой инет и не нужен. Я на работе башляю за 8 гиг Goldentele.com-овского ADSL . Домой долго искали вариант, уже поключили беспроводной модем от Intertelecom. Где они раньше были?
  Цитата 
Старый 17.08.2009, 02:25   #8
Гость
pm
Цитата:
Сообщение от vova-mobile Посмотреть сообщение
Та у піплнета стандарт вже інший - я про тих, хто ще GPRS/EDGE юзає.
Цікаво, чи немає вже в КС помилки, яка виникала при користуванні XLом, за інші точки не знаю:
писало щось на зразок "Information Assystance", але чи то саме так - не пригадаю.
До недавнего времени довольно часто пользовался инетом через "xl.kyivstar.net" и со смарта, и с компа. Каких-то таких ошибок не замечал, всё работало нормально. Правда, в последнее время чаще переставляю USIM-ку от Utel. А по поводу этого "Вiльного Iнтернета", так там же и 3G юзать можно, а не только GPRS/EDGE.
  Цитата 
Старый 17.08.2009, 15:56   #9
Пользователь Janus поза форумом
 
Аватар для Janus
pm
Телефон у меня к сожалению без ХСДПА. Модем за 199 грн пришёлся как раз в тему! И хоть 3,6 мегабита нет и близко, но мегабит уверенно работает.
__________________
На щастя, у нас не «булькає» і не «хрюкає» :) (с) Оксана Рудюк
  Цитата 
Старый 17.08.2009, 16:42   #10
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
Цитата:
Сообщение от Gascon Посмотреть сообщение
ZTE, так они ж под Киевстар залоченные
поправимо.

Цитата:
Сообщение от Janus
Телефон у меня к сожалению без ХСДПА. Модем за 199 грн пришёлся как раз в тему! И хоть 3,6 мегабита нет и близко, но мегабит уверенно работает.
какие впечатления от модема (его +/-)?
  Цитата 
Старый 18.08.2009, 01:09   #11
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
А мегабіт Download/Upload? Чи Download 1 мегабіт, а Upload краще не називати?
Ото якщо мегабіт синхронний (симетричний чи як вам зручніше), то коли на торренти присісти, то мережа не накриється?
  Цитата 
Старый 19.08.2009, 00:39   #12
Опытный пользователь lav поза форумом
 
Аватар для lav
pm
vova-mobile так хто ж на торренти присяде з помегабайтною оплатою? Не дуже вигідно... Я б сказав - дуже не вигідно (тут безлімітний інтернет потрібен)
__________________
Количество разума на Земле - величина постоянная. А население растет...
  Цитата 
Старый 19.08.2009, 01:16   #13
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Простий приклад: є інтернет безлімітний і є мобільний 3G. Наприклад, я не маю можливості сидіти з безлімітки, зайшов з мобільного, а торент з автозагрузки не забрав... І все - торба мегабайтам
  Цитата 
Старый 19.08.2009, 21:29   #14
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
По моей просьбе модем куплен. Посмотрю в понедельник что за птица.
  Цитата 
Старый 19.08.2009, 23:40   #15
Пользователь dark_asu поза форумом
 
Аватар для dark_asu
pm
А интересно там как сим лок или нет да и по идее ютел должен брать сеть то ихняя.
Завтра куплю попробую.
P.S. розлачиваються без проблем))

Последний раз редактировалось dark_asu; 19.08.2009 в 23:53.
  Цитата 
Старый 20.08.2009, 03:57   #16
Профессионал Verden поза форумом
 
Аватар для Verden
pm
Цитата:
Сообщение от dark_asu Посмотреть сообщение
P.S. розлачиваються без проблем))
Яким чином,якщо не секрет?
  Цитата 
Старый 20.08.2009, 10:43   #17
Пользователь Janus поза форумом
 
Аватар для Janus
pm
Цитата:
Сообщение от yUPa Посмотреть сообщение
какие впечатления от модема (его +/-)?
Даже не знаю какие минусы. Работает без нареканий. Сеть видит очень хорошо. Подключение с первого раза, соединение держится. Испытывал с симками Киевстар, Лайф, и (в основном) Ютел.
Сам модем визуально собран хорошо. Симка вставляется не на салазках, а по принципу карты памяти. Есть разъем для подключения внешней антенны, которую никто никогда не видел. В комплекте два соединительных шнурка - короткий и длинный.
На буку с вистой дрова не хотели корректно устанавливаться. Однако операционка у меня на буке была на последнем издыхании. На переустановленную встали без проблем.
Признаться, модем мне очень нравится. Всё время жду подвоха, но никак он не придёт.
По поводу скорости с киевстаровской симки, вот мой тест в день покупки.

На ютеле у меня даунлоад мегабит, аблоад 300 кбит. Хвастаться нечем, но мерял я только в одном месте (район дворца спорта). А тесты я с этим модемом видел до 3,7 мегабит, например вот тест с Луцка (проводил alexsher)
__________________
На щастя, у нас не «булькає» і не «хрюкає» :) (с) Оксана Рудюк

Последний раз редактировалось Janus; 20.08.2009 в 11:01.
  Цитата 
Старый 20.08.2009, 13:34   #18
Гость
pm
MF622 лоченый КС под Утел

Т.е. если я куплю этот пакет за 199грн с модемом MF622, то смогу вставить карточку Утел (лежит нулячий пакет Ютрай) и смогу спокойно на Утеле работать? Разлочивать не нада модемчик для Утела?
  Цитата 
Старый 20.08.2009, 13:38   #19
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Якщо мод залечений під КС, то Утел іде лісом.
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
  Цитата 
Старый 21.08.2009, 01:09   #20
Пользователь vova-mobile поза форумом
pm
Радость

Цитата:
Сообщение от Verden Посмотреть сообщение
Яким чином,якщо не секрет?
Розблокувати, чи то "взламати" модем - не проблема, так само, як і телефон.
Якщо є достатньо знань і вмінь - ґуґл допоможе знайти рішення за відповідними запитами.
Якщо знання відсутні в тому плані, то є такі "ринки" де за невелику касу тобі з тим модемом зроблять все, що ти попросиш: знаходиш такі точки - і успіх гарантовано!
У Львові є такий відомий "Радіоринок" - там таке повинні робити, як такі точки в інших містах називаються я не знаю, бажаю приємних пошуків і вдалого розблокування.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
«Спробуйте Інтернет» від «Київстар» yUPa Тарифы и услуги 3 19.01.2011 21:47
Вільний Інтернет від «Київстар» dima1 Новости и акции 9 27.10.2010 19:28
«Вільний Інтернет» від PEOPLEnet – новий стартовий пакет debugger Тарифные планы PEOPLEnet 4 17.08.2010 18:04