Новая тема Ответить в теме
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 31.10.2007, 14:02   #1
Знающий Vitti поза форумом
 
Аватар для Vitti
pm
Сообщение «ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!»

(кажись этой новости здесь не было, хотя имхо интересная)

ВАТ «Укртелеком» постійно працює над розширенням спектру сервісів, які надаються клієнтам послуги «ОГО!». Пропозиції, об’єднані у пакеті «ОГО+», є унікальними для українського ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Уже сьогодні користувачі послуги «ОГО!» можуть безкоштовно тестувати та користуватися двома ключовими сервісами, включеними до пакету - «ОГО!ПОРТАЛ» та «ОГО!АГЕНТ».

«ОГО!ПОРТАЛ» дозволяє клієнту Інтернет-послуг Укртелекому легко та швидко створити власний сайт, з обсягом до 1 Гбайт (у майбутньому обсяг буде збільшено до 5 Гбайт). Така послуга стане у нагоді як користувачам фізичним особам, так і споживачам, які займаються власним бізнесом та хочуть зробити його більш ефективним.

Для фізичних осіб дуже зручною є функція створення власної фотогалереї та забезпечення доступу до неї своїх родичів, друзів та знайомих. Такий власний сайт також дає можливістьобмінюватисьдум ками, спостереженнями, напрацюваннями із відвідувачами Вашого сайту, отримувати коментарі від них.

Для клієнтів, які ведуть власний бізнес створення сайту дасть можливість розповісти потенційним клієнтам/партнерам про свою компанію, презентувати свої вироби, послуги. Розміщуючи документи в розділі «Папки», Ви забезпечите доступ до цих документів з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернет і можете суттєво скоротити обсяги будь-яких розсилок (факсів, e-mail), а також власну залежність від носіїв інформації. Слід зазначити, що Ваш сайт працює 24 години на добу та сім днів на тиждень.

Для створення сайту користувачу не потрібні спеціальні навички, адже сервіс забезпечує структурування та організацію дискового простору для створення сторінки новин, щоденника (блогу), фотогалереї, сховища даних. Прості функції «каталогу користувачів» дозволяють керувати правами доступу до сайту: надавати та обмежувати право відвідувати сайт, вносити зміни/правки, залишати повідомлення, отримувати/залишати документи в сховищі. Користувач може легко вдосконалювати базову структуру ресурсу за своїм бажанням. Адреси сайтів, створених у «ОГО!ПОРТАЛі» підтримуватимуться в доменній зоні ukrfile.net, сервіс також обслуговує власні адреси користувачів з інших доменних зон.

Комунікатор «ОГО!АГЕНТ» поєднує у собі кілька зручних та вигідних для клієнтів пропозицій. Користувач комунікатора може безкоштовно розмовляти з іншими клієнтами «ОГО!АГЕНТа». Крім того, «ОГО!АГЕНТ» забезпечує обмін миттєвими повідомленнями між його користувачами, інформування про надходження нових листів до поштової скриньки «Укрпост» та про нових відвідувачів, повідомлення, коментарі на персональному сайті користувача в «ОГО!ПОРТАЛі». Завдяки потужній транспортній мережі Укртелекому досягається висока швидкість та миттєвість передачі інформації.

Для користування сервісом «ОГО!АГЕНТ» потрібно лише обладнати свій комп’ютер звуковою картою, навушниками та мікрофоном.

Замовити обидві послуги просто – потрібно зайти на сайт http://my.ukrtelecom.ua/ та перейти на cайт http://ogoportal.ukrtelecom.net/.

З наступного року компанія планує комерційний старт проекту розширеного «ОГО+». Кількість сервісів, включених до пакету, та їх можливості значно розширяться. Зокрема, до пакету також увійде поштова скринька «Укрпост», до 5 Гбайт збільшиться обсяг сайтів, створених на «ОГО!ПОРТАЛі», а до «ОГО!АГЕНТа» буде включено значну кількість безкоштовних хвилин для дзвінків на стаціонарні номери Укртелекому.


Как вам "совок"?
Прибавьте сюда ip-телевидение. Как для совка неплохо, да?
  Цитата 
Старый 31.10.2007, 14:25   #2
Пользователь Hornet777 поза форумом
 
Аватар для Hornet777
pm
А я что говорил?
  Цитата 
Старый 31.10.2007, 14:58   #3
Знающий Vitti поза форумом
 
Аватар для Vitti
pm
Цитата:
Сообщение от Hornet777 Посмотреть сообщение
А я что говорил?
Что ты говорил?
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Київстар нав'язує платні послуги LacriX Услуги и возможности 5 09.06.2009 12:11
IVR пароль & додаткові послуги Volodymyr Обслуживание абонентов МТС-Украина 7 28.05.2007 15:29
Астеліт получив додаткові частоти Rainbow Обсуждение работы Астелит 0 21.05.2007 20:40
Нові можливості послуги "Мобільний менеджер"! Malky Услуги и возможности 0 25.07.2006 10:56
Можливості оператора чи телефона? Scabiosa djuice :: Що нового? 13 05.06.2006 12:07