Результаты опроса: Что останется на Украине?
Будут развиваться параллельно "Киевстар" и "Билайн" 13 14.44%
Останется "Киевстар". "УРС"+"ГТ" продадут 6 6.67%
"Киевстар" поглотит "УРС", будет "Киевстар". 16 17.78%
"Киевстар" поглотит "УРС", будет "Билайн". 24 26.67%
После объединения УРС и КС будет ДРУГОЙ бренд 15 16.67%
Из КС сделают ДРУГОЙ бренд, УРС+ГТ продадут 7 7.78%
Все обернется совсем не так (свой вариант, указать) 9 10.00%
Голосовавшие: 90. Этот опрос закрыт

Закрытая тема Закрытая тема
 
Опции темы Опции просмотра

Старый 05.08.2010, 21:50   #121
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
АМКУ встановив нову перешкоду для злиття "Київстара" та "Вымпелкома"

Для злиття активів "Альфа-групп" і Telenor в Україні з'явилася ще одна перешкода. Антимонопольний комітет України (АМКУ) запросив в учасників об’єднання додаткову інформацію про конкуренцію між підконтрольними "Альфа-групп" мобільними операторами.

АМКУ розіслав учасникам ринку, зокрема компаніям Altimo, "Київстар", ЗАТ "Вымпел-Коммуникации" і Telenor ASA, запити для уточнення їхніх доль на вітчизняному ринку мобільного зв'язку, відносин контролю з іншими суб'єктами господарювання і наявності між ними конкуренції.

Начальник відділу по зв'язках із ЗМІ і громадськістю Богдан Якимюк пояснив, що інформація знадобилася у рамках розслідування, розпочатого у зв'язку з переглядом рішення комітету про видачу дозволу на придбання контролю компаніями Telenor ASA і Altimo над "Київстаром" і ЗАТ "Вымпел-Коммуникации".

Запити спрямовані у зв'язку з появою інформації про те, що "Альфа-групп" повернула контроль над 13,22% акцій Turkcell і таким чином посилила свій вплив у компанії, яка є акціонером "Астеліту" (ТМlife :)), уточнив Якимюк. Він підкреслив, що комітет поки не має в розпорядженні офіційної інформації про збільшення долі "Альфа-групп" в Turkcell. Компанії повинні дати відповідь до 11 серпня. "На підставі отриманої інформації ми приймемо відповідне рішення про наявність або відсутність монополізації цього ринку", - повідомили у відомстві.

Якщо факт порушення конкуренції підтвердиться, "Альфа-групп" загрожує штраф у розмірі 10% від обороту або вимога продати частину активів.

У прес-службі АМКУ також повідомили, що за дорученням Кабінету міністрів розробили спільно з НКРЗ, Мінтрансзв’язку, галузевими асоціаціями і провідними гравцями ринку зміни до закону "Про радіочастотний ресурс України", які перешкоджають концентрації частотного ресурсу в одних руках. "Комітет вважає, що зосередження частотного ресурсу в одних руках дійсно може бути серйозною проблемою для розвитку ринку мобільного зв'язку зважаючи на недостатнє законодавче регулювання цього питання", - пояснили в АМКУ.

Член комітету Верховної ради з питань транспорту і зв'язку Микола Ковзель пов'язує розслідування АМКУ з ростом тарифів на мобільний зв'язок в Україні. Він нагадує, що 30 березня "Київстар" підвищив вартість дзвінків у низці тарифних планів передоплачених послуг, а також роумінгу. Слідом за "Київстаром" МТС збільшила вартість SMS-повідомлень. "До кінця року оператори мають намір підвищити тарифи ще на 10-15%", - заявив Ковзель.

Нагадаємо, 9 березня 2010 р. АМКУ надав дозвіл компанії Telenor ASA (м. Форнебу, Норвегія) і компанії Altimo Holdings & Investments Ltd (м. Тортола, Британські Віргінські Острови) на придбання контролю над ЗАТ "Київстар Дж.Єс.Ем." (м. Київ) і компанією "Вымпел-Коммуникации" (Москва, РФ). 24 квітня АМКУ призупинив своє рішення і почав повторний розгляд справи про злиття.

У березні АМКУ вирішив, що злиття двох компаній не призведе до монополізації українського ринку мобільного зв'язку.

Дозвіл на об'єднання ВАТ " Вымпелком ", яке володіє маркою Beeline, і ЗАТ "Київстар-GSM" у нову холдингову структуру Vimpelсom Ltd. дала також російська Федеральна антимонопольна служба (ФАС). Втім, вже 22 квітня АМКУ призупинив процес злиття двох операторів.
Джерело: Відголос.сом
 
Старый 12.08.2010, 20:30   #122
Профессионал Malky поза форумом
 
Аватар для Malky
pm
АМКУ отложил решение по слиянию «Киевстара» и Beeline на ещё один месяц

Антимонопольный комитет Украины (АМКУ) в течение месяца примет решение относительно разрешения или запрета на сделку по объединению украинского оператора мобильной связи компании «Киевстар» и российского «Вымпелком» (ТМ Beeline), передает «Интерфакс-Украина».

«Мы получили новые данные, которые меняют наш взгляд на этот вопрос. Мы планировали принять решение до конца августа, но, возможно, немного продлим сроки. Но я обещаю: в течение месяца будет принято решение», - пообещал глава комитета Алексей Костусев.

Напомним, что на прошлой неделе в СМИ появилась информация о том, что АМКУ заинтересовался увеличением доли российской «Альфа-групп» (владеет 44,6% акций в создаваемой в результате слияния Vimpelcom Ltd.) в турецкой Turkcell, владеющей в Украине 55%-ной долей в еще одном операторе сотовой связи – ООО «Астелит» (ТМ life:), Киев).

Источник: proit.ua
__________________
 
Старый 12.08.2010, 23:48   #123
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Значить не договорились. Торги продовжуються.
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
 
Старый 19.10.2010, 21:30   #124
Специалист yUPa поза форумом
 
Аватар для yUPa
pm
19 жовтня 2010 року Антимонопольний комітет України остаточно вирішив залишити без змін своє рішення про об’єднання активів компаній «Telenor ASA» та «Altimo Holdings & Investments Ltd» у новому операторі телекомунікацій – компанії «VimpelCom Ltd.».

В офіційному повідомленні АМКУ від 19.10.2010 вказано, що остаточне рішення з цього приводу прийняте за результатами поглибленого дослідження на основі аналізу уточненої інформації від учасників телекомунікаційного ринку та Національної комісії регулювання зв’язку України.

Юрій Кравченко, в. о. Голови Комітету, зокрема, зазначив: «Протягом півроку Антимонопольний комітет України, за зверненням одного із учасників ринку мобільного зв’язку, проводив детальне дослідження наслідків для ринку фактичного злиття активів ЗАТ „Київстар Дж. Ес. Ем“ та ЗАТ „УРС“. Спираючись на позицію мобільних операторів, Національної комісії регулювання зв’язку, а також перспективи конверсії вітчизняного радіочастотного ресурсу, Комітет дійшов висновку, що на сьогодні не має жодних підстав для скасування раніше прийнятого рішення».

«Київстар» вітає рішення АМКУ, яке сприятиме подальшому розвитку телекомунікацій в Україні.

Ігор Литовченко, президент «Київстар», голова бізнес-одиниці «Україна» компанії «VimpelCom Ltd»:

«Об’єднання „Київстар“ і „Beeline-Україна“ створить унікальну компанію і сприятиме виходу телекомунікацій України на якісно новий рівень. Як об’єднана команда ми орієнтуємося на надання послуг найвищої якості. Наші 24,5 млн. клієнтів зможуть оцінити всі переваги, які з’являться в результаті об’єднання мереж. Ми інтегруємо успішний досвід Beeline-Україна у розвитку послуг домашнього інтернету та індивідуальних конвергентних рішень для бізнесу з лідерським досвідом „Київстар“ у поширенні корисних і доступних послуг для мільйонів людей. В результаті Україна отримає високу якість мобільного зв’язку й збільшення проникнення мобільного і фіксованого інтернету за доступними цінами. Наша Велика ідея Активної турботи залишається незмінною. Головний пріоритет — клієнти і якість. Наша місія стабільна: покращувати життя, надаючи телекомунікаційні послуги щонайвищого ґатунку».

Олександр Ізосімов, президент і генеральний директор VimpelCom Ltd.:

«Ми задоволені рішенням, що прийняте Антимонопольним комітетом України. Впевнений, що об’єднана професійна менеджерська команда успішно реалізує весь запланований обсяг робіт у рамках інтеграції, що надасть нам можливість підтвердити зобов’язання перед акціонерами щодо обсягу синергії від об’єднання операцій в Україні та збільшення акціонерної вартості в довгостроковій перспективі».
 
Старый 19.10.2010, 22:29   #125
Пользователь Gascon поза форумом
 
Аватар для Gascon
pm
Я бы очень удивился, если бы произошло обратное.
__________________
Кyivstar, MTS, PEOPLEnet.
 
Старый 20.10.2010, 01:42   #126
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Можна замовляти панахиду.. Полетить сімка білайна в заслужений стаканчик. Ех.. млядь... Нє ту страну назвалі Гондурасом.
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
 
Старый 20.10.2010, 17:50   #127
Специалист igorlesn поза форумом
 
Аватар для igorlesn
pm
Цитата:
Сообщение от yUPa Посмотреть сообщение
«Протягом півроку Антимонопольний комітет України, за зверненням одного із учасників ринку мобільного зв’язку, проводив детальне дослідження наслідків для ринку фактичного злиття активів ЗАТ „Київстар Дж. Ес. Ем“ та ЗАТ „УРС“. Спираючись на позицію мобільних операторів, Національної комісії регулювання зв’язку, а також перспективи конверсії вітчизняного радіочастотного ресурсу, Комітет дійшов висновку, що на сьогодні не має жодних підстав для скасування раніше прийнятого рішення».
Антимонопольне законодавство багатьох країн вважає монопольним становищем заняття однією фірмою 30-70% ринку і передбачає для таких фірм різні санкції - регулювання цін, примусовий розділ фірми, великі штрафи і т.і. В Україні, якщо я не помиляюся то 35%. Але антимонопольному комітету на те начхати, вони навпаки радіють об’єднанню. Треба вже перейменовувати той комітет в монопольний...

Цитата:
Сообщение от yUPa Посмотреть сообщение
«Київстар» вітає рішення АМКУ, яке сприятиме подальшому розвитку телекомунікацій в Україні.
Правильно так: «Київстар» вітає рішення АМКУ, яке сприятиме подальшому розвитку своїх телекомунікацій в Україні.

Цитата:
Сообщение от yUPa Посмотреть сообщение
Наша Велика ідея Активної турботи залишається незмінною.
Щось мені таке словосполучення неподобається.

P.S. Подивимся, що вони зроблять з білайновськими тарифами...
__________________
Как минимум, до конца 2011 у абонентов Beeline будут действовать их тарифы. Если один раз обмануть, второй раз обмануть, абонент просто возьмет и уйдет к другому.И.Литовченко.
 
Старый 20.10.2010, 17:52   #128
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Цитата:
Сообщение от igorlesn Посмотреть сообщение
P.S. Подивимся, що вони зроблять з білайновськими тарифами...
Як казав великий Лесь "Хулє ні ясна?"
__________________
PeopleNet(PeopleClub), ІТ (Все разом - 30)
 
Старый 20.10.2010, 21:27   #129
Специалист igorlesn поза форумом
 
Аватар для igorlesn
pm
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
Як казав великий Лесь "Хулє ні ясна?"
Неясно. Можна тільки припускати, що повводять ПЗЗ. Або так і лишиться окремою мережою по тіпу джуса...
__________________
Как минимум, до конца 2011 у абонентов Beeline будут действовать их тарифы. Если один раз обмануть, второй раз обмануть, абонент просто возьмет и уйдет к другому.И.Литовченко.
 
Старый 21.10.2010, 23:15   #130
Пользователь bud поза форумом
 
Аватар для bud
pm
я так и не понял - останется тока киевстар или новое тело придумают ? А вообще похоже на торги - киевстар не участвует в торгах за утк а взамен дают соединить родственные операторы. Если это тело сможет купить 3ж и введет лояльные тарифы то с таким частотным ресурсом - почти половина - другим станет сложно.
 
Старый 22.10.2010, 00:43   #131
Профессионал Rainbow поза форумом
 
Аватар для Rainbow
pm
Цитата:
Сообщение от bud Посмотреть сообщение
я так и не понял - останется тока киевстар или новое тело придумают ? А вообще похоже на торги - киевстар не участвует в торгах за утк а взамен дают соединить родственные операторы. Если это тело сможет купить 3ж и введет лояльные тарифы то с таким частотным ресурсом - почти половина - другим станет сложно.
Є така інфа що УРС відмовиться від частот на користь Глюкодрома щоб той не воняв.

Замечание от администрации форума:
В связи с последней новостью, тема закрыта.
Дальнейшее обсуждение - в ветке Билайна.

Последний раз редактировалось ~DiM~; 22.10.2010 в 01:45.
 
Закрытая тема Закрытая тема


Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Против ветра // Норвежцы решили сорвать сделку VimpelCom с Wind ~DiM~ Взаимоотношения операторов 0 17.02.2011 18:27
Акционеры Vimpelcom Ltd. cнова ссорятся ~DiM~ Взаимоотношения операторов 1 21.01.2011 13:41
Завершено слияние компаний Alcatel и Lucent foxmax Аналитика, прогнозы, рынки 0 01.12.2006 18:36
“Вымпелком” в обмен на “Киевстар” - Altimo готова к разводу с Telenor Andrew Обсуждение работы Киевстар 4 28.09.2006 13:10
Продано! «Вымпелком» получил «Киевстар» Виталиум Взаимоотношения операторов 67 05.06.2006 19:56