Новая тема Ответить в теме

Опции темы Опции просмотра

Старый 11.10.2008, 16:56   #1
Профессионал Rainbow поза форумом

pm
Злость Надра Банк: совдепія невмируща! Такого не бачив навіть в Ощадбанку!

Це повідомлення заслуговує на окрему тему так як мова йде не про довіру а про обслуговування! А також дуже деякі цікаві моменти.

Вже 3й рік приходиться сплачувати деякі рахунки в цьому чудо банку. Доки справи з ним не мав, доти уявлення не мав що це за чудо. Але перший похід туди почав кардинально змінювати уявлення про це чудо. Починалося все банально. Черги і ще раз черги. Приходилось банально годину чекати в черзі і роздивлятись на їхні красиві лозунги в стилі "Вони дбають про нас". А чи так це? Якщо вам прийдеться чекати годину в черзі, то дуже сумнівно що така компанія дбає про клієнтів. Як казав Віктор Суворов "зубастоє міролюбіє". Вже не пригадаю на який точно раз я простояв в черзі і виявилось що такого типу вони сьогодні не проводять. Прийдіть завтра постійте ще. Дуже весело. Підкралася думка що це таке відділення #27 в Голосіївському районі Києва таке гниле. Зайшовши на їхній милий сайт, знайшов ще одне відділення по дорозі. На цей раз 64те. А що там? Одного літнього дня виявилось що каса зараз не працює. Коли буде працювати, не відомо. Оригінально. Банк без каси. Приблизно те саме що автобус без водія. Прийшлось тьопати в сумнозвісне відділення 27. Ближче немає. Але як потім виявилось 64 і 27ме відділення нічим не відрізняється.
Вот про вінницькі філіали мушу сказати що там трішки кращі справи. Принаймі в черзі 15-20 хв. чекав. Єдиний раз мене серйозно "порадували", що бачите у них обмін валют аж з обіду буде працювати тому що немає тої людини яка має внести курси валют. Хороше відкриття. Нічого не скажу більше.
Але те що сталося за вчора і сьогодні ну це вже я просто не міг мовчати. Я цілий день зайнятий і стояти в чергах часу не маю. Вирішив піти з робити трохи швидше щоб здійснити похід в ці руїни совдепії. Взнав що по дорозі відділення #5. Ще глянув на годинник. Було 18:44. А все. Зачинено. Лише клієнтів випускають. Ладно, завтра зранку зроблю. І так треба в ПрокредитБанк заїхати, гроші зняти. І знову 27 відділення. На моє велике здивування черга була ще довша ніж в будні. Вибору нема, прийдеться почекати. Поки чекав відкрили переносну касу, для тих хто прийшов гроші знімати. Як виявилось банкомати гроші не видають сьогодні. При тому зняти можна не більше 1000 гривень. Люди не довольні але нічого не вдієш. Чекавши в черзі до каси звернув увагу на одну жінку, яка була сильно обурена тим що вона не може зняти невелику суму, аж $700. Касир її посилає до банкомата, який нічого не видає. Зрозумівиши що від тої справжньої блондинки нічого не доб'ється, пішла попросили щоб покликали зав. відділенням. Завідуюча теж особливим розумом не блищала і відправляла її на понеділок. Всім навкруги втиралося що з понеділка таких проблем не буде, Це треба вже мати наглості, щоб таке заявляти таке клієнту? Невже вони думають що у людей стільки часу в будні щоб стояти в годинами в черзі в їхньому долбаному банку? Як потім виявилось у цієї жінки великий депозит відкритий. Хоть цим якось хотіла привернути увагу хамського персоналу. Після хвилин 20 вмовляння, таки якусь суму їй видали, Але судячи з виразу її обличчя далеко не ту на яку вона розраховувала. Чи то може її настільки втомило розбиратись з цими хамами? І вот дійшла моя черга. І тут мене чекала просто дивина прибігає мордастий охоронець, на якому не видно ні його бейджика ні він сам не хоче сказати як його звати і завялє "КАСА ЗАКРИВАЄТЬСЯ". Це треба годину прочекати щоб потім перед очима закрити. І ще одне пояснення свого хамства виявляється в суботу взагалі у них працює одна каса і вони роблять велику послугу нам... Дбають більше нічого не скажу..

Якщо до цього дочитаються представники преси, то буду радий надати коментарі. Непогану статтю з декількох таких підбірок можна зробити,
Якщо дочитаються представники ХамлоБанку, то буде дуже цікаво почути їхні оправдання.
Телефон мій: 8 (092) 202 71 99

Також це викладено в моєму журналі: http://oromashka.livejournal.com/5239.html
Старый 11.10.2008, 17:10   #2
Профессионал Malky поза форумом

pm
Цитата:
Сообщение от Rainbow
Як виявилось банкомати гроші не видають сьогодні. При тому зняти можна не більше 1000 гривень. Люди не довольні але нічого не вдієш. Чекавши в черзі до каси звернув увагу на одну жінку, яка була сильно обурена тим що вона не може зняти невелику суму, аж $700. Касир її посилає до банкомата, який нічого не видає.
У Надры (и не только) нет наличности - тут ничего не сделаешь. Люди пишут, что депозит по несколько дней забирают. Говорить про персонал сейчас смысла нет. ИМХО, в случае повторения ситуации с Проминвестбанком Надра как раз кандидат номер 1. И все к этому идет.

Добавлено через 1 минуту
P.s. По слухам, с понедельника и у Привата могут возникнуть проблемы с наличностью. Вчера уже нехватало наличности для "заряда" банкоматов в области.
Старый 11.10.2008, 17:22   #3

pm
Malky, є в них але не багато. Багато народу знімали бабло.
ПеСе. Чомусь а Прекрелиті і Фінанси і Кредит є.
Притому замітьтет яка реклама у того ХамлоБанка повсюду. "Вони дбають про нас", "кожна копійка повинна працювати".. Нда. Тільки для таких наївних бабусь як їхні одні рекламі цей банк і годиться.
ПРосто мене сьогоднішній випадок просто доконав!
Старый 11.10.2008, 17:29   #4

pm
Цитата:
Сообщение от Rainbow
Malky, є в них але не багато. Багато народу знімали бабло.
Ну "относительно" нет. В плане - нехватает, чтобы покрыть спрос. Это грозит практически всем банкам, которые чрезмерно увлекались выдачей кредитов, особенно под недвижимость. Вот и растерянные кассиры и начальники отделения пытаются тянуть время...

Цитата:
Сообщение от Rainbow
Чомусь а Прекрелиті і Фінанси і Кредит є.
"Прекрелити" не знаю, что такое, "Финансы и Кредит" среднего размера банк, который, имхо, просто не имеет большого "набора" кредитов.
Под угрозой в первую очередь "Надра", и с разной степенью "Райффайзен Аваль", "Приват", "Укрсоцбанк". Хотя многое зависит от действий НБУ и не только. Многие поговаривают о моратории на досрочное снятие депозитов во всех банках...
Старый 11.10.2008, 17:31   #5
Пользователь M-CAT поза форумом

pm
Подтверждаю, у них есть некоторые проблемы.
Надо было сегодня снять 6 тыс. грн. Выдали только 1тыс., правда очердей не видел, был только 1 человек передо мной. На вопрос когда можно снять остаток - ответили типа с понедельника. Я спросил можно ли будет в понедельник снять за раз оставшиеся деньги, девочка замялась и конкретного ответа не было, типа приходите.
Отделение в Одессе, пр. Шевченко угол ул. Р. Кармена
Кстати хамства в Надра (статистика по разным отделениям) никогда не встречал. Делали все профессионально.
2 Rainbow. Ситуация форсмажорная. Нервы не выдерживали ни у клиентов, их понять можно, люди серьезно опасаются за свои деньги, и у персонала , по сути они на передовой отдуваются за стратегические проблемы менеджмента.

П.С. боюсь схожие ситуации будут и в др. банках.
  Цитата 
1 пользователь поблагодарил M-CAT:
Старый 11.10.2008, 17:41   #6

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Ситуация форсмажорная. Нервы не выдерживали ни у клиентов, их понять можно, люди серьезно опасаются за свои деньги, и у персонала , по сути они на передовой отдуваются за стратегические проблемы менеджмента.
Поперше!! Для тих хто в танку! Я ГРОШІ НЕ ЗНІМАВ!!!!!!!!
2! Перед носом сказати "каса закривається" навіть в ЖЕКу і на УЗ такого бачив!
Вловлюєш фішку чи ні?
Цитата:
Сообщение от Malky
Прекрелити
Очечатка. Прокредит.
Старый 11.10.2008, 17:47   #7

pm
Цитата:
Сообщение от Rainbow
Очечатка. Прокредит.
Тогда аналогично - из банков среднего звена, для которых проблема с наличностью не получила угрожающей актуальности.
Старый 11.10.2008, 17:50   #8

pm
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
Поперше!! Для тих хто в танку! Я ГРОШІ НЕ ЗНІМАВ!!!!!!!!
Че ты кричишь ? ? ? Не нервничай, а лучше прими "Персен".
Читал я твой пост, все понял с 1-го раза. А в своём описал мой сегодняшний поход в банк.
Только и всего.
  Цитата 
Старый 11.10.2008, 17:55   #9

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Че ты кричишь ? ?
а це хто писвав?
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Нервы не выдерживали ни у клиентов, их понять можно, люди серьезно опасаются за свои деньги, и у персонала
А я тут причому до їхніх проблем? Хай собі в зеркало хамлять. Нафіга їх виправдовуєш з таким натяком що вони не виноваті?
Вся біда в тому не я цей банк обирав.
Старый 11.10.2008, 18:07   #10

pm
Цитата:
А я тут причому до їхніх проблем? Хай собі в зеркало хамлять. Нафіга їх виправдовуєш з таким натяком що вони не виноваті?
Вся біда в тому не я цей банк обирав.
Все очень просто, если у банка проблемы, то соответственно у его клиентов будут проблемы с обслуживанием, а именно и у тебя и у меня. Простая причинно-следственная связь.
К тому же я их не оправдываю, сам сегодня не смог снять деньги.
  Цитата 
Старый 11.10.2008, 18:24   #11
Профессионал Smb. поза форумом

pm
Rainbow, я думаю, скоро ты почувствуешь себя отомщённым

Не знаю, какие банки останутся после нынешнего кризиса, но государство не сможет спасти всех (хорошо бы спастись самим), так что некоторые уже обречены на банкротство. Скорей всего в их числе будет "Надра"

Цитата 
Старый 11.10.2008, 18:27   #12

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Все очень просто, если у банка проблемы, то соответственно у его клиентов будут проблемы с обслуживанием, а именно и у тебя и у меня.
"Проблемы индейцев шерифа не гребут". Памтяаєш таке? Так от. Не привід хамити мені і закривати касу перед носом із за цього. Якщо на то пішло, то можна було б сказати перед тим. "Через годину каса закривається. Чергу не займайте." Різницю відчуваєш?
А якщо є проблеми, значить гнилий банк. І то знову не мої проблеми!
Старый 11.10.2008, 18:34   #13

pm
Цитата:
Сообщение от Smb. Посмотреть сообщение
Rainbow, я думаю, скоро ты почувствуешь себя отомщённым

Не знаю, какие банки останутся после нынешнего кризиса, но государство не сможет спасти всех (хорошо бы спастись самим), так что некоторые уже обречены на банкротство. Скорей всего в их числе будет "Надра"
Я думаю крупные банки они будут вынуждены спасать, чтобы не допустить коллапса банковской системы. Лобби крупнейших банков позаботится об этом.
Скорее всего пострадают средние и небольшие банки, у которых нет своих людей у околовластных и около НБУ-шных кругах, до которых в нынешней ситуаци никому не будет дела.
З.Ы. "Надре" НБУ уже выделилил кредит 1,5млрд. грн. под смешные в нынешней ситуации 12% годовых.
Цитата:
"Проблемы индейцев шерифа не гребут". Памтяаєш таке? Так от. Не привід хамити мені і закривати касу перед носом із за цього. Якщо на то пішло, то можна було б сказати перед тим. "Через годину каса закривається. Чергу не займайте." Різницю відчуваєш?
А якщо є проблеми, значить гнилий банк. І то знову не мої проблеми!
Если там нет твоих денег, то действительно это не твои проблемы.
  Цитата 
Старый 11.10.2008, 18:53   #14

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
крупные банки они будут вынуждены спасать
Ага, "Украину" когда-то уже "спасли" - а её тогда как раз спасти могли. Сейчас многое уже зависит не от желания/нежелания государства, а от того, как дальше будут развиваться события в стране и мире. Государство просто не потянет всех, рискуя обрушить экономику.

Цитата 
1 пользователь поблагодарил Smb.:
Старый 11.10.2008, 19:03   #15

pm
Цитата:
Сообщение от Smb. Посмотреть сообщение
Ага, "Украину" когда-то уже "спасли" - а её тогда как раз спасти могли. Сейчас многое уже зависит не от желания/нежелания государства, а от того, как дальше будут развиваться события в стране и мире. Государство просто не потянет всех, рискуя обрушить экономику.
Крах "Украины" - это была большая афёра. И никаких параллелей тех событий с нынешним банковским кризисом тут нет.
  Цитата 
Старый 11.10.2008, 19:13   #16

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Крах "Украины" - это была большая афёра.
Что-то мне подсказывает, что "Надра" - это тоже афёра. Но вкупе в Проминвестом создаёт панические настроения в отношении всей банковской системы.

Цитата 
Старый 11.10.2008, 19:17   #17

pm
Цитата:
Сообщение от M-CAT
Крах "Украины" - это была большая афёра
Заставили выдавать кредиты с/г преприятиям, которые просто не смогли по ним платить...
Старый 11.10.2008, 19:22   #18
Опытный пользователь Кочевник поза форумом

pm
Часть банков надо обанкротить.
Их итак сллишком много для Украины. Нельзя выдавать направо и налево ничем не подтвержденные кредиты.
  Цитата 
Старый 11.10.2008, 19:59   #19

pm
Цитата:
Сообщение от Кочевник
Часть банков надо обанкротить.
Их итак сллишком много для Украины.
Закрыть / ликвидировать - да, согласен. Но не обанкротить ценой сбережений обычных людей.
Старый 11.10.2008, 23:36   #20
Профессионал Виктор В поза форумом
pm
Надру, как и некоторые др. банки прорефинансировал нацбанк, так, что ненагнетайте паники. А то если люди ломанутся то обрушится вся банк. система действительно.
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме

Метки
банк, ослуговування, хамство