Цитата:
Сообщение от Vitti
Знаешь, почему агентства считают суммарные симки, а не активные? Чтоб сделать общую статистику. В частности проникновение связи. Я могу не совершать никаких платных транзакций – по данным оператора я не буду являться активным абонентом. Но я могу пользоваться ею только для входящих. И соответственно я буду являться АБОНЕНТОМ оператора. Соответственно меня необходимо тоже посчитать.
Добавлено через 41 секунду
Никакой задачи нет. Все дело в знании русского языка. Надо тупа прочитать что написано. Можно даже мозг не включать.
|
Російську хай знають росіяни. І "тупа прачічать", як ти весь час робиш, не включаючи того, що в тебе в голові(якщо воно є взагалі), ну ніяк не виходить: не вписується воно ні в офіційні дані інформ-агенств, ні в облікову політику всіх компаній. Далі:
Цитата:
|
Знаешь, почему агентства считают суммарные симки, а не активные? Чтоб сделать общую статистику. В частности проникновение связи. Я могу не совершать никаких платных транзакций – по данным оператора я не буду являться активным абонентом.
|
Не показуй свою баранячу натуру, прочитай реліз від Київстара: якщо він не рахує тих, хто не є активними, то як може консалтингове агенство дізнатись загальну кількість? Крім того, переглянь релізи від названих вище компаній: повторюю пакі і пакі: немає ні в кого, крім Астеліта, графи: "загальна кількість" і "кількість активвних". У всіх, крім останнього, цифри подаються саме за активних абонентів, а не за гіпотетично існуючих. Інакше в нас було б ХЗ скільки проникнення, що б зовсім не відображало ніяких реалій; в того ж КСа було б мільйонів 30
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Сообщение от Vitti
Ты знаешь, в чем цель выделения активных абонентов у себя оператором, и зачем консалтинговые компании строят параллельную статистику (им делать больше нечего как копи/пастом заниматься?  ) ? ответь на вопрос 
|
Ти сам краще дай відповідь: звіки консалтингові агентства беруть дані? З-під стелі?