Новая тема Ответить в теме

Опции темы Опции просмотра

Старый 22.11.2007, 16:43   #41
Профессионал Rainbow поза форумом

pm
Vitti, ти що недоганяєш, що в консалтингових агенствах не нострадамуси сидять, а отримують інфу від оператора?
Старый 22.11.2007, 16:59   #42
Профессионал Verden поза форумом

pm
Цитата:
Сообщение от Vitti Посмотреть сообщение
Есть понятия "сим-карта", слово "работающая" часто опускают. Есть "абонент", есть "активный абонент". Когда пишут "сим-карта" в отчетах подразумевают что она работает т.е. срок дествия карты еще не закончился.
Сам придумав?
Цитата:
Возьми любую журналистскую статью. Посмотри как люди пишут, не позорься. Например
Цитата:
При підрахунках абонентської бази компанія "Київстар" використовує методологію, прийняту у всіх компаніях міжнародної телекомунікаційної групи Telenor, що працюють у 12 країнах світу. Згідно цієї методології, активними абонентами вважаються всі контрактні абоненти, з якими укладено діючий договір, а також абоненти передплачених сервісів, які протягом останніх трьох місяців здійснили хоча б один дзвінок (вхідний або вихідний), або відіслали хоча б одне повідомлення, або поповнили свій рахунок. Якщо pre-paid-абонент не здійснив жодної з цих дій протягом трьох місяців, він не враховується при підрахунку кількості активних абонентів компанії "Київстар".

Цитата:
Нуда, теперь, по-твоему, аналитики лохи. И уже как минимум год они ошибаются в цифрах. Причем обе компании сразу. Конечно есть ошибки/отклонения, но на порядок цифр они не влияют.

в отчетах/статьях.
Компания iKS-Consulting оставляет за собой право пересматривать полученные данные по мере объявления компаниями
официальной информации о результатах своей деятельности.

Цитата:
На сегодня нет данных от КС. Мы руководствуемся данными от агентств, соответственно надо учитывать их (агентств) методику, а не оператора.
Компания iKS-Consulting оставляет за собой право пересматривать полученные данные по мере объявления компаниями
официальной информации
о результатах своей деятельности.
Цитата:
В твоем пресс-релизе приведены данные об активных абонентах, о чем свидетельствует пояснение в конце. Общая база (количество симок) больше, и их в том пресс-релизе оператор не приводит.
официальной информации
о результатах своей деятельности.

Добавлено через 1 минуту
Почнемо з найпростішого: про які компанії йдеться мова в релізі iKS-Consulting ? Задача для 2 класу середньої школи.

Добавлено через 6 минут
Цитата:
Сообщение от Rainbow Посмотреть сообщение
Vitti, ти що недоганяєш, що в консалтингових агенствах не нострадамуси сидять, а отримують інфу від оператора?
Ти не правий, Rainbow! Vitti має рацію! Я тобі поясню: кожна компанію наймає собі позаштатних сищиків, які отираються біля кожного кіоска/мобмагазину/лотка з СІМ-ками, на Кардачах і т.п., і підраховують, скільки ж то продано сімок за кожний день місяця! А потім інші уже працівники слідкують за кожним майбутнім абоном додому і дивляться: активує він сімку, чи ні. ЗІ: шкода мені людей, якщо чесно: титанічну роботу проробляють
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 17:06   #43
Знающий Vitti поза форумом

pm
Цитата:
Они получают данные по совокупной базе – сколько всего сим-карт. О чем говорится в таких отчетах/статьях.
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 17:10   #44

pm
Цитата:
Они получают данные по совокупной базе – сколько всего сим-карт. О чем говорится в таких отчетах/статьях.
От мені цікаво знати: якщо КС рахує базі АКТИВНІ сімки за своєю методикою, то які дані отримають агенства? Задача на 4 четверть першого класу середньої школи
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 17:10   #45

pm
Vitti, а методика підрухунку абонентів операторми відома? Помоєму про це вже тисячу раз писалось!

Цитата:
Сообщение от Verden Посмотреть сообщение
Ти не правий, Rainbow! Vitti має рацію! Я тобі поясню: кожна компанію наймає собі позаштатних сищиків, які отираються біля кожного кіоска/мобмагазину/лотка з СІМ-ками, на Кардачах і т.п., і підраховують, скільки ж то продано сімок за кожний день місяця! А потім інші уже працівники слідкують за кожним майбутнім абоном додому і дивляться: активує він сімку, чи ні. ЗІ: шкода мені людей, якщо чесно: титанічну роботу проробляють
А ще є спецільні групи які моніторять мусорники скільки сімок і яких операторів вони туди попадають.
Старый 22.11.2007, 17:18   #46

pm
Цитата:
А ще є спецільні групи які моніторять мусорники скільки сімок і яких операторів вони туди попадають.
Ой! Як це я забув! Ти правий, слухай!
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 17:52   #47

pm
Цитата:
Vitti, а методика підрухунку абонентів операторми відома? Помоєму про це вже тисячу раз писалось!
Знаешь, почему агентства считают суммарные симки, а не активные? Чтоб сделать общую статистику. В частности проникновение связи. Я могу не совершать никаких платных транзакций – по данным оператора я не буду являться активным абонентом. Но я могу пользоваться ею только для входящих. И соответственно я буду являться АБОНЕНТОМ оператора. Соответственно меня необходимо тоже посчитать.

Добавлено через 41 секунду
Цитата:
От мені цікаво знати: якщо КС рахує базі АКТИВНІ сімки за своєю методикою, то які дані отримають агенства? Задача на 4 четверть першого класу середньої школи
Никакой задачи нет. Все дело в знании русского языка. Надо тупа прочитать что написано. Можно даже мозг не включать.
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 17:57   #48

pm
Vitti, давай не викрутчуйся. Консалтингові агенства получають получають інфу від операторів. А як рахують оператори?
1. МТС - за 6 міс. платна транзакція
2. Beeline - за 3 міс. платна транзакція
3. КС - за 3 міс. платна транзакція
4. Life - живі сімки.
Що ще не ясно?
Старый 22.11.2007, 18:01   #49

pm
Ты знаешь, в чем цель выделения активных абонентов у себя оператором, и зачем консалтинговые компании строят параллельную статистику (им делать больше нечего как копи/пастом заниматься? ) ? ответь на вопрос
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:01   #50
Гость
pm
Rainbow, И ещё дай официальную ссылку на каждый из четырёх источников.
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:04   #51

pm
Цитата:
Знаешь, почему агентства считают суммарные симки, а не активные? Чтоб сделать общую статистику. В частности проникновение связи. Я могу не совершать никаких платных транзакций – по данным оператора я не буду являться активным абонентом. Но я могу пользоваться ею только для входящих. И соответственно я буду являться АБОНЕНТОМ оператора. Соответственно меня необходимо тоже посчитать.

Добавлено через 41 секунду

Никакой задачи нет. Все дело в знании русского языка. Надо тупа прочитать что написано. Можно даже мозг не включать.
Російську хай знають росіяни. І "тупа прачічать", як ти весь час робиш, не включаючи того, що в тебе в голові(якщо воно є взагалі), ну ніяк не виходить: не вписується воно ні в офіційні дані інформ-агенств, ні в облікову політику всіх компаній. Далі:
Цитата:
Знаешь, почему агентства считают суммарные симки, а не активные? Чтоб сделать общую статистику. В частности проникновение связи. Я могу не совершать никаких платных транзакций – по данным оператора я не буду являться активным абонентом.
Не показуй свою баранячу натуру, прочитай реліз від Київстара: якщо він не рахує тих, хто не є активними, то як може консалтингове агенство дізнатись загальну кількість? Крім того, переглянь релізи від названих вище компаній: повторюю пакі і пакі: немає ні в кого, крім Астеліта, графи: "загальна кількість" і "кількість активвних". У всіх, крім останнього, цифри подаються саме за активних абонентів, а не за гіпотетично існуючих. Інакше в нас було б ХЗ скільки проникнення, що б зовсім не відображало ніяких реалій; в того ж КСа було б мільйонів 30

Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Ты знаешь, в чем цель выделения активных абонентов у себя оператором, и зачем консалтинговые компании строят параллельную статистику (им делать больше нечего как копи/пастом заниматься? ) ? ответь на вопрос
Ти сам краще дай відповідь: звіки консалтингові агентства беруть дані? З-під стелі?
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:11   #52

pm
Цитата:
Сообщение от незарегистрированный Посмотреть сообщение
Rainbow, И ещё дай официальную ссылку на каждый из четырёх источников.
Компанії публікують звіти. Вот там і читайте.
А ще коли у МТС не зменшилось кількість абонів, то чому МТС не заячвила що ви хлопці брешете, а підтвердила відмазуючись всякими шутками: Количество абонентов МТС-Украина
Старый 22.11.2007, 18:18   #53

pm
Цитата:
Vitti, давай не викрутчуйся.
Я не выкручиваюсь. Я задаю обоим наводящий вопрос чтоб вы подключили свою мозговалку
Цитата:
Консалтингові агенства получають получають інфу від операторів. А як рахують оператори?
1. МТС - за 6 міс. платна транзакція
2. Beeline - за 3 міс. платна транзакція
3. КС - за 3 міс. платна транзакція
4. Life - живі сімки.
Що ще не ясно?
У Лайфа также 3 месяца, еще 275дней на нее можно принимать входящие. Соответственно он будет числится как абонент (не активный).

Если оператор у себя принял точку отсчета активных абонентов, то количество всех сим-карт никто не отменял.
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:20   #54

pm
Vitti, вот для порівння прочитай річний звіт Київстара: http://kyivstar.net/f/1/about/partners/2006_Q3_ua.pdf
МТС не знайшов. Лайфа теж маєш.
Тепер віднайди інфу про кількість абонів від консалтингових агенств. І співстав. Пробачиш результати що рахують: активні сімки чи всі сімки, чи може ще і мертві сімки.
Старый 22.11.2007, 18:22   #55

pm
Цитата:
Если оператор у себя принял точку отсчета активных абонентов, то количество всех сим-карт никто не отменял.
Тоді чого активні абоненти друкуються тільки у звіті Астеліта?
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:30   #56
Профессионал Smb. поза форумом

pm
Дело в том, что операторы предоставляют информацию по числу абонентов, полученную по разным методикам подсчёта. Rainbow написал совершенно верно, какую методику используют операторы для той инфы, которую они показывают.

Почему? - Да потому что хитрят те, кто пытается завысить свою абонбазу, заявляя абонентами все валидные номера, хотя скорее всего ими пользоваться уже не будут. Наиболее правильной считаю методику, принятую компанией Теленор (3 месяца), которую используют для отчётов Киевстар и Билайн.

Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:33   #57

pm
Smb.,
Цитата:
Наиболее правильной считаю методику, принятую компанией Теленор (3 месяца), которую используют для отчётов Киевстар и Билайн.
про це й спір. Тільки танкіст не хоче цього сприймати
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:36   #58

pm
Цитата:
Інакше в нас було б ХЗ скільки проникнення, що б зовсім не відображало ніяких реалій; в того ж КСа було б мільйонів 30
Не було. И не ХЗ.
Общее количество сим-карт на конец октября по данным агентств 54млн. с чем-то. Что составляет 117% от численности населения (46-47млн.).
Цитата:
Ти сам краще дай відповідь: звіки консалтингові агентства беруть дані? З-під стелі?
Задайся лучше вопросом КАКИЕ данные и ДЛЯ ЧЕГО

Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Тоді чого активні абоненти друкуються тільки у звіті Астеліта?
Не только. МТС и ВмК перешли на подобную методику еще 2-3года назад. Западные хез когда (Теленор и др.) (ссылки может потом кину)
  Цитата 
Старый 22.11.2007, 18:49   #59

pm
Вот по дивному збігу обставин неможу знайти інфу від консалтингових агенств за квартал. Причина мабуть доволі банальна. Оператори самі публікували цію тсатистику тому повторюватись не було смислу.
Наприклад за 2006 рік за жовтень маємо таку картину: http://iks-consulting.ru/iksrating_sot_10_2006ukr.php
За серпень: http://iks-consulting.ru/iksrating_sot_8_2006ukr.php
А тепер дивимось сюди: http://kyivstar.net/f/1/about/partners/2006_Q3_ua.pdf
Шаманство правда? Якраз посередині. Блін, прям одні ворожки там працють? Якщо Київстар рахує не за 3 місяці, то кількість сімок явно мала бути більшою. Читаєм який коефіцієнт тукчки абонів: ~25% (слідуюча графа в звіті, тобто цифіря буде більша ніж кількість нових абонів за місяць).
Будем далі рахувати чи ні? Чи зайспокоїшся накінець?
Старый 22.11.2007, 18:53   #60

pm
Цитата:
Не було. И не ХЗ.
Общее количество сим-карт на конец октября по данным агентств 54млн. с чем-то. Что составляет 117% от численности населения (46-47млн.).
не потрібно релізи аналізувати "під себе".
Цитата:
Общее количество АКТИВНЫХ сим-карт на конец октября по данным агентств 54млн. с чем-то. Что составляет 117% от численности населения (46-47млн.
Інакше сміло можна звинувачувати Київстар у брехні при підрахунку.

Цитата:
Задайся лучше вопросом КАКИЕ данные и ДЛЯ ЧЕГО
Твої розумові здібності вже мало в кого викликають сумніви.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Не только. МТС и ВмК перешли на подобную методику еще 2-3года назад. Западные хез когда (Теленор и др.) (ссылки может потом кину)
Чувак, чого ти відмазуєшся? Тобі було конкретне питання: ЧОМУ В РЕЛІЗАХ КІЛЬКІСТЬ АКТИВНИХ І ЗАГАЛЬНИХ АБОНЕНТІВ ОКРЕМО ВКАЗУЄТЬСЯ ТІЛЬКИ В АСТЕЛІТА? Інші що, її не підраховують?
  Цитата 
Новая тема Ответить в теме