А что значит "сканить чип" или как там... где об этом можно почитать в инете? Может ссылками поделетесь?
Сканить- это снять инфу с карточки, что бы перезалить ее в другую карточку в которой уже есть один или несколько др. номеров. Этот фокус с новыми карточками увы не проходит. В инете воспользуйся поиском ключ. слово мультисим.
вот решил почитать оф.сайт и нашёл там кучу приколов
Цитата:
Дорогі друзі!
Вас вітає Мобілич. Так прозвали мене знайомі після того, як я добре розібрався в усіх хитрощах мобільного зв`язку та купив собі мобільний телефон. Колись я вважав, що мобільний зв’язок занадто дорогий та складний – таке не для мене. Та все ж вирішив спробувати. І коли розібрався, то зрозумів, що все не так обтяжливо, а навпаки – навіть зручно! І з усіх пропозицій я обрав для себе послугу «Мобілич». Адже вона справді практична: тарифи прості та дуже вигідні. Та й послуги ті, що якраз мені потрібні – нічого зайвого. Згодом до «Мобілича» я підключив усіх своїх родичів та друзів.
І тепер я вирішив поділитися своїми знаннями і з Вами. Тож читайте різні мобільні рекомендації.
...
Підсумовуючи свої витрати на мобільний, не один з нас часом дивувався: невже я справді стільки наговорив, і взагалі, куди поділися гроші? Начебто і телефонував не дуже часто, і говорив стисло, а витратив стільки, що цілком вистачило б на сплату за комунальні послуги. Щоб знайти відповідь на питання «Чому "худне" наш рахунок?», ми звернулися до авторитетного знавця секретів мобільного зв'язку - пана Мобілича.