Дзвоню на 111, говорю оператору про проблему з покриттям. Вона каже дзвонить на 135.
Додзвонююсь :
Оператор Оля „Чим можу Вам допомогти?”
Я : „Добрий день мене звуть Юліан, дзвоню Вам з Ужгорода. У мене проблема з покриттям, хочу подати заяву.
Оператор ? „ Так, слухаю.”
Я : В районі Домовинці слабий рівень покриття, довити практично не можливо, з 2-3 разу.
Оператор Так, це по всьому місті чи тільки в Вашому районі?
Я : Тільки в нашому районі.
Оператор : Скажіть модель телефону, та на котрому поверху нема покриття?
Я : Сони Ерікссон К700 , покриття практично не тільки в будинку, але ще і на вулиці слабке.
Оператор : Ну це мабуть проблема у Вашому телефоні, але Наші спеціалісти негайно підійдуть по вище вказаній адресі, та мають вирішити проблему.
Я : Проблем у мене з телефоном не може бути, я користував до цього часу іншу модель, проблема аналогічна.
Оператор : Ну ми заяв ніяких не діставали з Ужгорода, мені жаль, але скоріше всього це проблема у Вашому телефоні.
Я : Ну а як Ви це поясните , що з Сим карткою Вашого конкурента у моєму телефоні покриття практично максимальне,
Оператор : Ну не знаю, мабуть з іншим оператором Ваш телефон краще працює !А проблема не в мережі ЮМС.
Я : Дякую за допомогу, та за високоякісне обслуговування.
Вот это да , ЮМС просто супер, качество превосходное, конечно сегодня никто и не приезжал и не будет. Жалко людей которые на ЮМС сидят, а особенно с безлимкой.
Кстати Ужгород на втором месте по количеству абонентов, относительно других операторов, ну доля ЮМС 76%, КС 22 % Лайф 1,99 % ВК 0,01%. На одном сайте читал, но Я думаю что эти цифры уже устарели. .